Welcome to the
!
Please enjoy our special offers for you

Ju prezantojmë telefonin që ndryshon formën e të ardhmes. Smartfoni numër një në botë i palosshëm, ky telefon vendos në dorën tuaj performancën e fuqishme, xhamin e palosshëm dhe baterinë që zgjat gjithë ditën.1, 2

Po shpaloset kapitulli i radhës i celularëve.

Prezantojmë Galaxy Z Fold2

 • Komenti kryesor i ekspertëve
 • Unbox Therapy - Nxjerrja nga kutia
 • MKHB - 3 Azhornime Kryesore!
 • iJustine - Nxjerrja nga kutia, lojra dhe përshtypjet e para!
 • Zbulimi
 • Zbulimi
 • Zbulimi

DIZAJNI

Projektuar që të ndryshojë formën e të ardhmes

STILI

Një paletë e lehtë nuancash të sofistikuara

E ardhmja e celularëve vjen në dy ngjyra të pasura, E zezë mistike dhe Bronz mistik. Zgjidhni të zezën për një pamje premium dhe klasike. Ose zgjidhni bronz për t’u dalluar nga të tjerët.

Dy telefona Galaxy Z Fold2, një në Bronz mistik dhe një në E zezë mistike hyjnë nga secila anë, gjysma e shpalosur me sfondin me flutur në ekran. Ato takohen në mes, krah për krah, dhe palosen plotësisht. Një Galaxy Z Fold2 tani shihet nga prapa dhe tjetri shihet nga përpara me sfondin me flutura në ekranin e kapakut.

*Disponueshmëria e ngjyrave mund të variojë sipas vendit ose operatorit.

EKRANI I KAPAKUT

Gradaçelat, me kamerën që sheh lart drejt majave të ndërtesave me qiellin blu në qendër në ekranin e kapakut.
I palosur, një smartfon plotësisht funksional

Kur është i palosur plotësisht, Galaxy Z Fold2 është një smartfon modern me ekran 6,2 inç.3 Ekrani i gjerë ju jep më shumë hapësirë për të luajtur— i përkryer për mesazhe, bisedë dhe lojë.

EKRANI KRYESOR

Galaxy Z Fold2 shpaloset për të shfaqur imazhin e gradaçelave në ekranin kryesor.
I shpalosur, pamja juaj në një botë më të madhe

Prodhuar me Samsung Ultra Thin Glass, ekrani i palosshëm 7,6 inç hapet për të paraqitur ngjyrat e pasura të Dynamic AMOLED 2X.4 Ekrani emeton më pak ngjyrë blu, në mënyrë që të mund ta shpalosni për një përvojë shikimi me madhësi tableti dhe të shijoni për orë të tëra me lodhje minimale të syve.

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

 • Ndërprerje të minimizuara

  në Infinity Flex Display

  Një vrimë e vogël kamere, pa të dala dhe korniza më të holla. Shpërqendrimet e minimizuara vizuale ju lejojnë të shikoni më shumë nga ekrani.

 • Përshtatje ndaj përmbajtjes

  nga 11 Hz deri 120 Hz dhe më shumë5

  Ekrani inteligjent zbulon se çfarë po bëni dhe ndryshon shpejtësinë e rifreskimit. Prandaj do të keni një pamje ideale dhe do të kurseni baterinë.

PALOSJA

Këtu fillon një lëvizje e re

Galaxy Z Fold2 në Bronz mistik, gjysmë e shpalosur dhe e parë nga prapa, që tregon menteshën Hideaway.

MENTESHA HIDEAWAY

Projektuar pikërisht për lëvizje të lehtë të pabesueshme

Dizajni modern me menteshë i Galaxy Z Fold2 ofron lëvizje fluide në palosje. Mentesha Hideaway është vërtet mekanizmi më i përparuar për teknologjinë e palosjes së smartfonëve.

 • Teknologjia CAM

  baza e Flex Mode

  Palosje, shpalosje, Flex Mode, gjithçka sillet rrotull teknologjisë CAM dhe ju lejon ta bllokoni ekranin në një shumëllojshmëri këndesh.2

FLEX MODE

Projektuar për t’ju dhënë fleksibilitetin për të bërë më shumë

FLEX MODE VIEWING

Gjeni këndin tuaj

Flex Mode ju lejon ta palosni Galaxy Z Fold2 në një kënd dhe ta mbani si të dëshironi, ose të mos e mbani në dorë fare.2 Thjesht paloseni për të përdorur pamjen Flex në ekranin kryesor dhe bëni video-telefonatë pa përdorur duart me Google Duo. Ose kthejeni në pamjen e kapakut në pjesën e përparme për të parë me komoditet shfaqjen tuaj të preferuar.6

Galaxy Z Fold2 në Bronz mistik, i palosur dhe i parë nga pjesa e pasme. Ai kthehet në drejtim të kundërt të akrepave të orës, duke u shpalosur ndërsa kthehet përpara me ekranin kryesor të zbuluar në Flex Mode. Në ekran është një video-telefonatë Google Duo me 5 pjesëmarrës, që tregon se si Flex Mode e ndan ekranin në gjysmë me anën e shikimit lart dhe kontrollet poshtë.

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese.

*Google Duo është markë tregtare e Google LLC.

FLEX MODE CAMERA

Një mënyrë krejtësisht e re regjistrimi

Bëni foto dhe video nga kënde që shumica e smartfonëve nuk mund ta bëjnë, pa përdorur pajisje shtesë.2, 6 Flex Mode bashkohet me Auto Framing për t’i bërë vlogjet tuaja pa përdorur duart ndërkohë që qëndroni në fokus.

Galaxy Z Fold2 në Bronz mistik, në Flex Mode. Ekrani kalon në aplikacionin Camera, duke treguar një burrë që bën një selfie pa duar me Capture View Mode duke i dhënë një pamje paraprake më të madhe të një shkrepjeje që sapo bëri.

*Foto të regjistruara me Galaxy Z Fold2 me imazhe të simuluara për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

KAMERA

Këndvështrimi juaj për botën tani është bërë më interesant

Kamera e pasme e trefishtë në Galaxy Z Fold2 në Bronz mistik.

DUAL PREVIEW

Shikoni shkrepjen e përkryer përpara se ta bëni atë

I shpalosur, Galaxy Z Fold2 ju lejon të përdorni të dy ekranet për t’u siguruar që të gjithëve u pëlqen shkrepja përpara se të shtypni butonin e obturatorit. Vendoseni në kornizë me ekranin kryesor dhe ekrani i kapakut do t’u japë subjekteve tuaja një pamje paraprake për të rregullura pozën përpara se kamera të shkrepet.

*Foto të regjistruara me Galaxy Z Fold2 me imazhe të simuluara për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Galaxy Z Fold2 në Bronz mistik i parë i shpalosur me ndërfaqen e aplikacionit dhe një portret të dy burrave dhe një gruaje në ekranin kryesor. Ekrani kthehet rrotull për të shfaqur kamerën e pasme dhe ekranin e kapakut, me të njëjtin portret të dy burrave dhe një gruaje në ekran, që tregojnë se si Dual Preview lejon që subjekti të shikojë një pamje paraprake të fotografisë përpara se të shkrepet.

AUTO FRAMING

Ju bën juve pikën e fokusit

Është fokusi i nivelit të video kamerës, tani në smarftonin revolucionar. Thjesht trokisni mbi ikonën Auto Framing dhe ajo ju ndjek juve ose subjektin tuaj për t’ju mbajtur në qendër dhe në fokus. Dhe hyjnë më shumë persona, ajo e zgjeron pamjen në mënyrë që të përfshihen në kuadër, më pas e ngushton përsëri nëse largohen.7

*Video të regjistruara me Galaxy Z Fold2 me imazhe të simuluara për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Luaj

Ndërfaqja e aplikacionit Camera në krye të një videoje. Një burrë ndodhet brenda pranë një tavoline dhe kamera zmadhohet për t’u fokusuar tek ai. Ai bën me dorë dhe më pas lëviz për t’u ulur. Një grua hyn në kuadër dhe bën me dorë dhe pamja zhvendoset për të përfshirë të dy personat në fotografi.

PERFORMANCA

Performancë si asnjë smartfon përpara tij

PËRVOJA

Shpalosni përvoja ku asnjëherë nuk ishin të mundshme

MULTITASKING

Ju mban juve që edhe ju të vazhdoni

Me strukturën e përditësuar me shumë dritare dhe App Continuity, ju mund të kryeni shumë detyra me dy aplikacione në ekranin e kapakut, lëvizni në ekranin kryesor, të hapni një aplikacion të tretë me Split Screen dhe më pas thjesht të trokisni te puna ose loja ku ju duhet të shkoni.8, 9

*Imazh i simuluar për qëllime ilustruese. UI aktuale mund të jetë e ndryshme.

Edge Panel hapet dhe mund ta zvarrisni një aplikacion nga paneli për ta hapur në ekranin kryesor, duke demonstruar se si të përdorni Mutli Active Window me tre aplikacione në ekranin kryesor.
 • App Pair

  hapni shumë aplikacione njëkohësisht

  Tani mund të hapni deri në 3 aplikacione njëkohësisht, dhe nëse e ruani strukturën, ajo do të hapet në të njëjtën mënyrë çdo herë.10

 • Zvarrit dhe lësho

  lëvizini skedarët më lehtë

  Nuk është më nevoja të shkoni përmes menyve për të kaluar përmbajtjen nga një aplikacion te tjetri. Përdorni gishtin për të zvarritur dhe lëshuar me lehtësi mes aplikacioneve.11

AKSESORËT

Galaxy Z Fold2 shkon në një nivel tjetër pune dhe loje

Dy Galaxy Z Fold2, një i palosur dhe një i shpalosur, të dy të parë nga pjesa e pasme. Një ka Kapakun pozicionues Aramid, dhe tjetri ka Kapakun prej lëkure. Galaxy Buds Live në Bronz mistik dhe Galaxy Watch3 në Bronz mistik janë pranë telefonave.

*Aksesorët shiten veç. Disponueshmëria e modelit dhe ngjyrës mund të variojë sipas vendit.

Zbuloni Galaxy Z Fold2 në AR

SHIKO TANI

Një dorë që mban Galaxy Z Fold2 me sajtin AR në ekran.