Shihni figurën më të madhe

Tregoni konfidencë dhe merrni një televizor të madh për t’u rrethuar me një përvojë epike shikimi. Nga cilësia spektakolare e figurës deri te dizajnet kompatibël, ka më shumë arsye se asnjëherë për të blerë një Super Big TV. Shikoni pse kaq shumë të tjerë kanë marrë televizor të madh dhe nuk janë penduar asnjëherë.

Ekran më i madh, përvojë
më e madhe

Zgjeroni pamjen tuaj dhe përvojën tuaj të shikimit me një Super Big TV.

Zgjedhja e blerësve
është një ekran më i madh

Njerëzit duan televizorë më të mëdhenj.

8 nga 10 konsumatorë kanë kaluar në ekran më të madh.

Një çift qëndron dhe tregon me gisht një televizor me ekran të madh ndërkohë që është duke bërë blerje. Një çift qëndron dhe tregon me gisht një televizor me ekran të madh ndërkohë që është duke bërë blerje.

Asnjë pendesë për zgjedhjen e një televizori më të madh.

Çfarë ka më shumë? 98% e klientëve që blenë një Super Big TV thanë se janë shumë të kënaqur me blerjen e tyre.

* Përmbajtja e mësipërme bazohet në studimet e kryera nga Samsung dhe IA Collaborative.

Një familje prej katër personash që qesh dhe buzëqesh është ulur bashkë në një divan dhe shijon një televizor me ekran të madh. Një familje prej katër personash që qesh dhe buzëqesh është ulur bashkë në një divan dhe shijon një televizor me ekran të madh.

Pse të merrni një ekran të
madh?

Gjithçka duket më mirë kur ekrani është më i madh.

Emocionet e përvojës së stadiumit në
shtëpi.

Super Big TV sjell emocionet e veprimeve realiste në dhomën tuaj të ndenjes me cilësi të qartë dhe brilante të figurës.

Një grup prej pesë vetash ulen rreth një tavoline mesi duke parë dhe duke brohoritur me gëzim për një lojë futbolli në një Super Big TV. Një grup prej pesë vetash ulen rreth një tavoline mesi duke parë dhe duke brohoritur me gëzim për një lojë futbolli në një Super Big TV.

Samsung ripërcakton ekranin
e madh

Kini besim se Samsung do të krijojë inovacione të jashtëzakonshme që përmirësojnë
përvojën e Super Big.

Rezolucion real 8K

Zhytuni në ekranin 8K të QLED dhe zhytuni në një botë tjetër. Paketuar me një shifër të pabesueshme prej 33 milionë piksel, është një përvojë e re vizuale që ju jep një shije realizmi të vërtetë të parë nga afër.

* I disponueshëm vetëm në serinë QLED 8K.

Një pamje peizazhi malor i mbushur me balonë me ajër të nxehtë në qiell ndahet në qendër për të demonstruar dy rezolucione të ndryshme në të njëjtin televizor me madhësi të njëjtë. Ekrani 8K me 33 milionë piksel në të djathtë është më i qartë dhe më i gjallë se ekrani FHD me 2 milionë piksel në të majtë. Një pamje peizazhi malor i mbushur me balonë me ajër të nxehtë në qiell ndahet në qendër për të demonstruar dy rezolucione të ndryshme në të njëjtin televizor me madhësi të njëjtë. Ekrani 8K me 33 milionë piksel në të djathtë është më i qartë dhe më i gjallë se ekrani FHD me 2 milionë piksel në të majtë.

Teknologjia AI
Upscaling

Shikoni imazhe të përmirësuara në cilësi 8K/4K me procesin unik të mësimit mekanik përmes Inteligjencës Artificiale të Samsung QLED. Pavarësisht sa i madh është QLED TV, shikoni të gjitha detajet mahnitëse qartë falë zgjidhjes së optimizuar të teknologjisë Upscaling që ofron Samsung.

* I disponueshëm vetëm në serinë QLED.
* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. “AI Upscaling” mund të mos aplikohet për lidhjen e kompjuterit dhe disa kushte të Game Mode.

Kvällsvy av en hamnstad Kvällsvy av en hamnstad

Modaliteti i Lojrave

Përmes tij ekzekutohen lojërat në ekranin e madh me cilësime optimale grafike duke pasur sërish linja të qarta dhe të pandërprera shikimi. Me veçoritë e përparuara si vonesa e ulët e hyrjes dhe Dynamic Black Equalizer, ju gjithmonë do të keni kontroll të plotë mbi lojërat tuaja.

* I disponueshëm vetëm në modelet nga seritë RU8000 e lart.

Kjo tregon vonesën minimale të hyrjes së Game Mode të Samsung Super Big TV. Duke qenë se vonesa e hyrjes është e minimizuar, përdoruesi mund të kontrollojë makinën e garës pa tingull belbëzues. Mund të shikoni garën e pandërprerë në anën e djathtë të ekranit. Kjo tregon vonesën minimale të hyrjes së Game Mode të Samsung Super Big TV. Duke qenë se vonesa e hyrjes është e minimizuar, përdoruesi mund të kontrollojë makinën e garës pa tingull belbëzues. Mund të shikoni garën e pandërprerë në anën e djathtë të ekranit.

Modaliteti i
Ambientit

Super Big TV e transformon hapësirën tuaj edhe kur është i fikur. Do të jetë pjesë e dekorit kur përdorni Ambient Mode për të ekspozuar arte dekorative, fotografi të familjes ose informacione të nevojshme. Ndryshoni televizorin tuaj për t’iu përshtatur hapësirës pa kosto të larta.

* I disponueshëm vetëm në modelet QLED.
* Specifikimet e shërbimit variojnë sipas rajonit dhe modelit.

Transformoni hapësirën tuaj me stil. 2019 QLED TV ka dy opsione të veçanta të regjimit të dekorit: rrjetë e lehtë dhe motive me pika lineare. Gjithashtu edhe regjimi i informacionit bazë dhe regjimi i fotografisë. Lëvizja tregon se si Ambent Mode i 2019 QLED gërshetohet plotësisht me dekorin e dhomës së ndenjes. Transformoni hapësirën tuaj me stil. 2019 QLED TV ka dy opsione të veçanta të regjimit të dekorit: rrjetë e lehtë dhe motive me pika lineare. Gjithashtu edhe regjimi i informacionit bazë dhe regjimi i fotografisë. Lëvizja tregon se si Ambent Mode i 2019 QLED gërshetohet plotësisht me dekorin e dhomës së ndenjes.

Shikoni sa i madh me krahët
tuaj

Ende jeni në mëdyshje për të blerë televizor me ekran të madh? Hapni krahët. Kjo hapësirë është e mjaftueshme për të pasur një përvojë më të mirë shikimi në çdo moment që ndizni ekranin. Prandaj, qetësoni nervat dhe hyni në një botë të re argëtimi duke zgjedhur një ekran të madh.

Ekrani më i madh është më i
mirë kudo

Shikoni se si Super Big TV përmirësojnë çdo ambient.

Zgjidhni për vete një Super Big TV

85" 8K Q900R QLED TV (2018) 85" 8K Q900R QLED TV (2018)

85" 8K Q900R QLED TV (2018)

75" 4K QLED Q90R (2019) 75" 4K QLED Q90R (2019)

75" 4K QLED Q90R (2019)

82" 4K QLED TV Q70R (2019) 82" 4K QLED TV Q70R (2019)

82" 4K QLED TV Q70R (2019)

82" UHD TV RU8000 (2019) 82" UHD TV RU8000 (2019)

82" UHD TV RU8000 (2019)

* Dizajni dhe specifikimet e produktit mund të variojnë sipas rajonit.
* Përmbajtjet brenda ekranit janë imazhe të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi.
* GUI (Ndërfaqja grafike e përdoruesit), dizajni, veçoritë dhe specifikimet janë subjekt ndryshimi pa njoftim paraprak.