PIKAT KRYESORE

I bukur, pa kushte

Në çdo vend, në çdo moment, nga çdo kënd
Dy gra shikojnë një model The Serif TV ngjyrë E bardhë e ëmbël mbi një mbajtëse në një dhomë ndenjeje elegante. Imazhi në ekranin e The Serif tregon një skenë dimërore me një pyll dhe borë.
Dy gra shikojnë një model The Serif TV ngjyrë E bardhë e ëmbël mbi një mbajtëse në një dhomë ndenjeje elegante. Imazhi në ekranin e The Serif tregon një skenë dimërore me një pyll dhe borë. Dhe duke u afruar për të shfaqur The Serif.
The Serif ripërcakton konceptin e TV, përdorimin e tij dhe hapësirën që zë në jetën tonë. Përveç se ofron karakteristika të shumta, The Serif mund të përshtatet në mënyra të ndryshme. Edhe më vete, The Serif është një element dallues. Zgjidhni si ta përdorni atë dhe personalizoni stilin tuaj.
Shfaqen aspektet kyçe të The Serif TV duke filluar me dizajnin ikonë që duket i pabesueshëm nga të gjitha këndet, sa e lehtë është lidhja e The Serif me celularin tuaj dhe ndarja e përmbajtjes me NFC në TV, dhe aftësia për të shijuar cilësi të pabesueshme figure me 100% Color Volume falë teknologjisë QLED të Samsung. Videoja përfundon duke treguar Ambient Mode të The Serif dhe frymëzimin unik që ofron The Serif për hapësirën tuaj. Një pamje nga afër e një burri që vizaton profilin ikonë në formë I-je të madhe të The Serif TV. Më pas shohim profilin e një modeli real The Serif TV ngjyrë E bardhë e ëmbël, me fjalët “The Serif” në të djathtë dhe një tekst shpjegues në fund që thotë: ""Kjo video është e simuluar dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak. Shikoni faqen e detajeve të produktit tonë në Samsung.com.” Më pas shfaqet një model i The Serif i anuar lehtë nga përpara me fokusin në profilin anësor. Shfaqen fjalët “Dizajn ikonë,” në këndin e majtë lart, me një tekst shpjegues në fund që thotë: ""Produktet aktuale mund të ndryshojnë nga imazhi i shfaqur. Ngjyrat dhe madhësia e produktit aktual mund të variojë sipas rajonit."" Televizori rrotullohet për të shfaqur pjesën e pasme shkurtimisht përpara se të ndërrohet për të shfaqur një model The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël nga aspekte të ndryshme të dizajnit ikonë. Më pas skena zhvendoset dhe kamera panoramon nga e majta në të djathtë për të treguar një linjë modelesh të ndryshme të The Serif TV, që alternojnë mes E zezë dhe E bardhë e ëmbël. Secili pozicionohet në kënde të ndryshme, ndonjëherë mbi një mbajtëse të shkëputshme dhe ndonjëherë mbi një tavolinë. Secili tregon një video në ekran të një fushe me bar me erën që fryn. Kamera ndalon shkurtimisht mbi të shtatin, një model The Serif në Blu pambuku mbi një mbajtëse të zezë. Më pas The Serif TV rrotullohet dhe dhoma transformohet, me mobilie të thjeshta që rrotullohen në pamje derisa të gjitha bashkohen dhe formojnë një hapësirë të bukur me The Serif TV në qendër. Më pas në një hapësirë tjetër të këndshme dhome ndenjeje ndodhet një model i The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël në mbajtësen e vet në mes të dhomës, i ndriçuar nga një dritare gjigante në çati. Në këndin e sipërm majtas shfaqen fjalët 360 All Around Design, me një tekst shpjegues në fund që thotë: ""Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i shfaqur. Ngjyrat dhe madhësia e produktit aktual mund të variojë sipas rajonit."" Dhoma rrotullohet dhe transformohet përsëri për të treguar një model tjetër Serif TV nga pjesa e pasme mbi mbajtësen e tij të shkëputshme. Kamera vazhdon të panoramohet, duke u rrotulluar në një kuzhinë me një model The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël në një kabinet në fund të një tavoline të gjatë kuzhine. Më pas rrotullohet përsëri për të treguar një dhomë tjetër me dritare në çati. Një model i The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël ndodhet në mbajtësen e vet në mes përpara një tapeti. Në këndin e sipërm majtas shfaqen fjalët NFC, me një tekst shpjegues që thotë: “Gjatë përdorimit të NFC në TV, Bluetooth-i në celularin tuaj do të aktivizohet automatikisht. Ndërfaqja grafike e përdoruesit dhe efektet zanore në këtë skenë janë simuluar vetëm për qëllime demonstrimi.” Një burrë hyn dhe vendos celularin e tij mbi The Serif. Në ekran, shfaqet një logo Bluetooth, bashkë me fjalët, “Po lidhet me Galaxy S10.” Më pas muzika që burri po dëgjonte në telefon luhet në The Serif TV me titullin e këngës në këndin e djathtë lart. Pamja e skenës largohet, duke treguar The Serif TV në Ambient Model që shfaq orën, më pas panoramohet djathtas te një dhomë tjetër me një model të zi të The Serif TV në një mbajtëse televizori moderne prej druri. Fjalët “Color Volume 100% me QLED Technology” shfaqen në këndin e majtë lart dhe një tekst shpjegues poshtë që thotë: ""QLED ka marrë verifikim nga shoqata e certifikimit dhe testimit të klasit botëror, Verband Deutscher Elektrotechniker (VDE), për aftësinë e vet për të prodhuar volum ngjyrash 100%. QLED: Samsung QLED është TV me bazë Quantum dot."" Në ekran, videoja e një pice që po përgatitet tregon cilësinë e pabesueshme të figurës. Më pas shohim një burrë që përdor Bixby Voice Assistant të Samsung me One Remote. Shfaqen fjalët ""Bixby në TV"" në këndin e majtë lart, me një tekst shpjegues në fund që thotë: ""Kjo veçori është e disponueshme vetëm në disa gjuhë të caktuara. Imazhet në ekran janë të stimuluara dhe janë vetëm për qëllime demonstrimi."" Burri thotë “Hej Bixby” dhe “Shko te Ambient Mode.” Videoja në ekran kalon në Ambient Mode me një motiv të bukur që tregon informacionin e motit mbi këndin e majtë djathtas të ekranit të televizorit. Skena e radhës tregon të njëjtin ekran Ambient Mode në një model ngjyrë E bardhë e ëmbël të The Serif TV mbi mbajtësen e vet me dritare të mëdha në pjesën e pasme që tregon se po bie shi jashtë. Shfaqen fjalët ""Ambient Mode"" në këndin e majtë lart, me një tekst shpjegues në fund që thotë: ""Saktësia e veçorisë së sfondit mund të variojë sipas vendndodhjes së televizorit, në varësi të dizajnit, motiveve dhe/ose ngjyrave të mureve."" Ndërsa skena jashtë zhvendoset te një ditë e bukur vjeshte, imazhi në ekran ndryshon për t'u përshtatur. Në fund, shfaqet një model The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël në Ambient Mode. Një mace varet në këndin e majtë lart të televizorit dhe në mes shfaqen fjalët “Frymëzim unik për hapësirën tuaj"". Macja hidhet dhe skena kthehet në të zezë. Në mes shfaqen për një moment fjalët ""The Serif"", të ndjekura nga një logo e bardhë Samsung.
The Serif me Ambient Mode duket si dizajn mobilieje. Një burrë vendos një telekomandë mbi The Serif. Një karrige, stol, tavolinë, dhe një grua ulur në karrige të vendosur njëra mbi tjetrën për të paraqitur dizajnin ikonë në formë I-je. Ai tregon frymëzimin unik për hapësirën tuaj.
Ekrani i The Serif gërshetohet në mënyrë të përkryer në hapësira të ndryshme. The Serif në Ambient Mode tregon një pyll, ngjyra dhe motive të gjallëruara, dhe Fabric Ambient Mode në ekran, duke ju dhënë frymëzim unik dizajni televizori për hapësirën tuaj.
Treni shkon nëpër shina përmes një peizazhi malesh. Peizazhi duket si i vërtetë, por është një skenë që ofrohet nga Ambient Mode e The Serif. The Serif me QLED Ambient Mode rrethohet nga trena lodër, dhe gërshetohet mirë me hapësirën. Ai tregon frymëzimin unik për hapësirën tuaj.

Një emocion i ri

Dizajni

I gërshetuar në mënyrë harmonike me stilin tuaj të jetesës, The Serif është një vepër unike që është optimizuar për të stilizuar shtëpinë tuaj.

Një model The Serif TV ngjyrë E bardhë e ëmbël qëndron mbi një mbajtëse të zezë në një dhomë ndenjeje elegante dhe të ndriçuar, me një tapet një karrige elegante të gjelbër me tre këmbë dhe dritare të mëdha. Imazhi në ekran është Leaf Ambient Mode në ngjyrë të gjelbër. Dhe The Serif ka marrë iF Design Award 2020.

Zbuloni mënyra më inteligjente për të shijuar televizorin tuaj

Lidhshmëria

Inteligjencë që sinkronizohet në mënyrë të përkryer për ta bërë jetën më të lehtë në mënyrë që të mund ta shijoni më shumë televizorin tuaj. The Serif ka inteligjencën të ofrojë performancë
të jashtëzakonshme në çdo moment.

Një burrë po shijojnë kohën së bashku në një dhomë ndenjeje.  The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël është vendosur në qendër të dhomës me ekranin Samsung Smart Hub të hapur. The Serif TV është Smart TV i mundësuar nga TIZEN.

Përjetoni
teknologjinë QLED
në The Serif

Teknologjia QLED

Nuk mendonit se The Serif do të kishte përsosmërinë e QLED në qartësinë dhe inovacionin e tingullit? Shikoni dhe dëgjoni përsosmërinë e QLED në The Serif.

Një model i The Frame ngjyrë E bardhë e ëmbël është mbi një mbajtëse në qoshe të dhomës, me ekranin Samsung Smart Hub të hapur, të zgjedhur në menynë Netflix. The Serif TV hap Netflix direkt në aplikacionin e integruar Netflix.

Si e rikonfiguron
stilin tuaj të jetesës
The Serif

"Dizajn i bukur + Teknologji e klasit botëror... Nëse keni sens dizajni si unë, atëherë ky televizor është ai që bën për ju. Forma e bukur takohet me funksionin pragmatik..."


55" Class The Serif QLED Smart 4K UHD TV
- E bardhë (2019), USA,samsung.com

* Imazhet janë vetëm për qëllime ilustrimi dhe synohen për të dhënë një kuptim më të mirë.

Gjeni përshtatjen e duhur për stilin tuaj

The Serif 43"

Profili i një televizori The Serif 43" ngjyrë E bardhë e ëmbël shfaqet nga ana e majtë. Profili i një televizori The Serif 43" ngjyrë Blu pambuku shfaqet nga ana e majtë.
E BARDHË E ËMBËL
Capacity
Capacity

The Serif 49"

Profili i një televizori The Serif 49" ngjyrë E bardhë e ëmbël shfaqet nga ana e majtë. Profili i një televizori The Serif 49" ngjyrë Blu pambuku shfaqet nga ana e majtë.
E BARDHË E ËMBËL
Capacity
Capacity

The Serif 55"

Profili i një televizori The Serif 55" ngjyrë E bardhë e ëmbël shfaqet nga ana e majtë. Profili i një televizori The Serif 55" ngjyrë Blu pambuku shfaqet nga ana e majtë.
E BARDHË E ËMBËL
Capacity
Capacity

Shikoni se si The Serif përshtatet në hapësirën tuaj

Një The Serif ngjyrë Blu pambuku në një mbajtëse të zezë qëndron në mes të një dhome gjumi të ndriçuar dhe të ajrosur. Pranë tij është një model ngjyrë E bardhë e ëmbël që tregon profilin ikonë në formë I-je nga afër. Më poshtë, është një model The Serif TV ngjyrë E bardhë mbi një mbajtëse të zezë, e parë nga lart një tapeti të kuq. Poshtë dhe në të majtë është një imazh nga afër i një modeli ngjyrë E bardhë e ëmbël i The Serif që tregon orën në Ambient Mode kundrejt një ekrani të gjelbër dhe të bardhë. Në të djathtë, një burrë ulet në një divan në një dhomë ndenjeje, duke mbajtur një telefon celular dhe duke parë një model The Serif ngjyrë E bardhë e ëmbël të vendosur bukur pa mbajtëse në një konsolë televizori. Në fund, një pamje nga afër e këndit të sipërm në një ngjyrë E bardhë e ëmbël me guralecë të vegjël lart.

Shikoni se çfarë mund
të bëni me The Serif

LIDHSHMËRIA

TEKNOLOGJIA QLED