Zgjidhni lavatriçen ose tharësen tuaj

SHIKO TË GJITHA LAVATRIÇET DHE THARËSET

QuickDrive™

Gjysmën e kohës për larjen

QuickDrive™ redukton kohën e larjes me 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%, pa kompromentuar performancën në larje. Kazani i saj Q-Drum™ ka një kazan kryesor dhe një pllakëz të pasme që rrotullohen në mënyrë të pavarur, duke garantuar që rrobat të lëvizin me veprim dinamik të fuqizuar nga forca të dyfishta. Ajo lan me shpejtësi, me fuqi dhe me delikatesë.

Lavatrice me teknologjine QuickDriveTM

AddWash™

Thjesht shtoni rroba gjatë larjes

Keni harruar një bluzë ? AddWash ju jep mundësinë që sa më lehtë dhe sa më shpejt të shtoni rrobat tuaja edhe pasi ka filluar proçesi i larjes. Ose lehtësisht mund të shtoni rroba delikate që dëshironi thjesht të shplahen ose centrifugohen

AddWash

Tharëse rrobash

Tharëse me efikasitet të energjisë me performancë të përmirësuar

Teknologjia e pompës së nxehtësisë ofron një mënyrë më efikase, më efektive dhe më delikate për të tharë rrobat tuaja. Me vlerësim energjie A++, ajo konsumon shumë më pak energji.

tharese rrobash

Lavatriçe e kombinuar

Efikasitet i lartë

Programi për larje të shpejtë është zgjidhja ideale - i shpejtë dhe efikas, pastron rrobat me papastërti të vogla dhe mund të keni më shumë kohë për veten.

lavatrice e kombinuar

Eco Bubble™

Pastrim i fuqishëm

Teknologjia Eco Bubble™ ofron larje të fuqishme, edhe me temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj ai depërton me shpejtësi në tekstile dhe heq papastërtitë me lehtësi, duke mbrojtur njëkohësisht pëlhurat dhe duke kursyer energji**.

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40° pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë.
** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, mes zgjidhjes me detergjent normal dhe teknologjisë së flluskave pa veprim mekanik.

EcoBubble™

* Testuar në përputhje me IEC 60456-2010/4kg Wash Load/Super Eco Wash Cold (WF80F5E5U4W) krahasuar me Cotton 40° pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë.
** Bazuar në raportin e Performance Lab Test nga Springboard Engineering mbi shiritat EMPA, mes zgjidhjes me detergjent normal dhe teknologjisë së flluskave pa veprim mekanik.