Entertainment / Home Entertainment

Haal alles uit je Smart TV

Alle content binnen handbereik.

Een gezin dat in de woonkamer zit en op het TV scherm is de Smart Hub te zien.

Je TV gebruik je niet meer alleen om live nieuws, films of series te bekijken. Stream YouTube video’s op je TV of kijk je favoriete films en series wanneer je maar wil. Het kan allemaal dankzij de apps die terug te vinden zijn op een Samsung Smart TV*.

Een Smart TV is een televisie die verbonden is met het internet. De internetverbinding zorgt ervoor dat je, net als op je smartphone, verschillende apps kan gebruiken. Je kunt dus perfect je favoriete YouTube-video’s bekijken op een mooi groot scherm. Streamen is tegenwoordig even standaard als TV kijken, en dat begreep Samsung maar al te goed.

TV met de Smart Hub en een hand met afstandsbediening richtend naar de TV
Afbeelding van de Home-knop van een Smart-TV afstandsbediening
Home-knop

Alles binnen handbereik

Met de One Remote bedien jij je nieuwe Smart TV op een soepele en intuïtieve manier. Met maar een paar klikken op deze slimme afstandsbediening zij bijna alle functies binnen handbereik. Zodra je op de ‘Home’ knop drukt op de afstandsbediening, heb je toegang tot verschillende apps. Een aantal zijn alvast vooraf geïnstalleerd, maar je kunt ze ook zelf downloaden uit de App Store. Je favoriete apps voeg je gemakkelijk toe aan de startbalk, zodat je voortaan nog sneller toegang hebt.

Afbeelding van de Home-knop van een Smart-TV afstandsbediening
Home-knop
Apps van de Smart TV

Apps toevoegen

Er zijn twee manieren om apps aan je startbalk toe te voegen. De eerste manier is tijdens de eerste installatie. Je krijgt dan een scherm te zien met ‘Maak je eigen Smart Hub’. Je kunt bij deze stap dan een aantal aanbevolen apps aanvinken om toe te voegen aan de Launcher (startbalk). Zodra je klaar bent met de installatie, vind je de aangevinkte apps terug in de startbalk.

Om later andere apps toe te voegen of te verwijderen, volg je deze stappen:
1. Open de App Store.
2. Zoek de app die je wilt gebruiken, open deze door op het app-icoontje te klikken.
3. Klik op ‘Installeren’.
4. Na het installeren verschijnen in hetzelfde scherm 3 buttons: ‘Open’, ‘Toevoegen aan startpagina’, en een button om de app te beoordelen.
5. Klik op ‘Toevoegen aan startpagina’.
6. De startbalk verschijnt onderaan in beeld, met het app-icoontje. Je kunt nu de positie van de app in de startbalk oon nog zelf bepalen.

De startbalk is geheel naar eigen smaak in te richten. Je kunt namelijk alle app-icoontjes verplaatsen en verwijderen. Weet je niet waar je moet beginnen met al die apps? We lichten er hier alvast 3 toe.

Netflix app

Netflix

Met Netflix kijk je onbeperkt naar series, films en documentaires. Of juist naar de klassiekers van vroeger. Deze app is gebaseerd op een abonnement en de eerste maand kan je het gratis uitproberen.

Rakuten TV app

RakutenTV

Met RakutenTV haal je de bioscoop in huis: je huurt of koopt hier namelijk de nieuwste films die je met het beste beeld- en geluidskwaliteit afspeelt op je Smart TV.

Prime Video app

Prime Video

Met Prime video bekijk je weer andere films en series dan op Netflix. Ook zie je hier zelf geproduceerde content, de zogenaamde ‘Originals’. Probeer het de eerste maand gratis.

Apparaten die je kunt gebruiken met SmartThings
smartthings icon
SmartThings

Verbind al je slimme apparaten draadloos met elkaar en laat ze met elkaar samenwerken.

Ontdek meer

Alles bedienen met één app

Ben jij altijd de afstandsbediening kwijt? Met de SmartThings** app op je telefoon hoef je je hier geen zorgen meer om te maken. Deze app verbindt alle slimme Samsung apparaten met elkaar. Bedien je TV, check of er voldoende eten en drinken in de koelkast staat en krijg tussendoor een berichtje wanneer je wasmachine klaar is. Allemaal vanuit je luie zetel.***

smartthings icon
SmartThings

Verbind al je slimme apparaten draadloos met elkaar en laat ze met elkaar samenwerken.

Ontdek meer

Lees de volgende verhalen