Toegankelijkheid

Technologie om je meer controle te geven

Er is een blauwe lijn te zien die de animatie van vier verschillende mensen verbindt, waaronder een persoon met een vergrootglas, een persoon die een headset draagt en een persoon met een mobiele telefoon die op het scherm tikt. Er is een blauwe lijn te zien die de animatie van vier verschillende mensen verbindt, waaronder een persoon met een vergrootglas, een persoon die een headset draagt en een persoon met een mobiele telefoon die op het scherm tikt.

Inclusieve technologie
die helpt om je doelen te bereiken

Visie

Meer informatie over onze zichtbaarheidshulpfuncties zoals TalkBack, lettertypegrootte en -stijl, kleuraanpassing en vergroting.

Gehoor

Ontdek onze hoorhulpfuncties zoals Live transcriberen en Geluidsmeldingen, en Geluidsbalans links/rechts.

Mobiliteit

Ontdek onze mobiliteitsondersteunende functies zoals universele schakelaar- en aanraakinstellingen.

Cognitie

Meer informatie over onze cognitieve ondersteunende functies zoals interactiecontrole en het onthouden van veelgebruikte routes/modi.

In een oogopslag

Maak kennis met onze belangrijkste toegankelijkheidsfuncties

Smartphone/tablet

TalkBack

Dit geeft gesproken feedback om inzicht te krijgen in de inhoud van het scherm.
Tv

Spraakgids

Voor blinden zorgt de spraakgids ervoor dat Smart TV items leest die op het scherm worden weergegeven.
Keuken-/huishoudelijke apparaten

SmartThings TalkBack voor huishoudelijke apparaten en diensten

Gebruik de verbonden huishoudelijke apparaten en diensten van SmartThings met TalkBack, geverifieerd door blinde/slechtziende gebruikers.

Website voor iedereen

We streven ernaar de webservices van samsung toegankelijk te maken voor alle gebruikers

Toegankelijkheid klantenservice

We zijn er om je te helpen en de toegankelijkheid van je ervaring te verbeteren

Tips voor het instellen van de toegankelijkheid

 1. Smartphone/tablet

  Sneltoetsen toegankelijkheid - Met de toegankelijkheidssneltoets heb je sneller en gemakkelijker toegang tot de toegankelijkheidsfuncties. (Gebruik de knop Toegankelijkheid, druk snel de zijknop en de volume omhoog-toets in, houd de toetsen volume omhoog en omlaag ingedrukt)

  Toegankelijkheidsinstellingen terugzetten – Zet de toegankelijkheidsinstellingen terug naar hun standaardinstellingen, los van de andere instellingen.

  Aanbevolen voor jou - Je kunt controleren welke toegankelijkheidsfuncties je momenteel gebruikt en wat de aanbevelingen voor jou zijn.

   

 2. Bekijken

  Toegankelijkheidssneltoetsen - Tik drie keer met twee vingers op elk scherm om de door jou geselecteerde toegankelijkheidsfunctie te activeren.

   

 3. Tv

  Pas de toegankelijkheidsfuncties van de tv aan met met één druk op de knop in een eenvoudig menu op het scherm. Je kunt de meeste toegankelijkheidsfuncties van de tv activeren met de snelkoppeling Toegankelijkheid. Eenmaal ingeschakeld, starten Spraakgids en Gids gebarentaal automatisch op. Om de snelkoppeling Toegankelijkheid weer te geven, houd je de volumeknop ingedrukt. Je kunt ook de knop Dempen ingedrukt houden of op de knop Ondertiteling drukken.