Smart School

Smart School

De digitale
kloof
dichten

De digitale kloof dichten

Een man en een jongetje kijken naar een hightech elektronisch apparaat. De man lijkt het apparaat uit te leggen terwijl de moeder van de jongen op de achtergrond staat. Een man en een jongetje kijken naar een hightech elektronisch apparaat. De man lijkt het apparaat uit te leggen terwijl de moeder van de jongen op de achtergrond staat.

Smart School

Door nieuwe onderwijservaringen te ontwikkelen, willen wij de toekomst van het onderwijs vormgeven en de onderwijskloof dichten voor plattelandsscholen met beperkte toegang tot technologie.

Wij hebben een onderwijstoekomst voor ogen waarin leerlingen in landelijke en afgelegen gebieden in contact komen met de wereld en hun talenten ontdekken door middel van technologie. Door middel van maatwerkoplossingen voor elke school, schept Slimme school een begeleidend, waakzaam klimaat waarin leerlingen hun capaciteiten kunnen verrijken.

Twee kinderen in gele T-shirts met het blauwe Samsung-logo lachen. Eén houdt een plastic wereldbol in de lucht. Twee kinderen in gele T-shirts met het blauwe Samsung-logo lachen. Eén houdt een plastic wereldbol in de lucht.

Voordeel

 

Interactieve klas

Het delen en sturen van kennis in realtime met onze tablets en pc's maakt een open communicatie en stimulerende leeromgeving mogelijk.
Een jong meisje zit aan een bureau en kijkt naar een video op een tablet. Een jong meisje zit aan een bureau en kijkt naar een video op een tablet.
 

Samenwerkingsactiviteiten

Teamactiviteiten, groepsopdrachten en groepsgesprekken worden naadloos ondersteund door tablets, wat de samenwerking tussen de studenten bevordert.
Drie kinderen zitten bij elkaar aan een tafel voor een laptop. Eén kind kijkt naar een boek. Drie kinderen zitten bij elkaar aan een tafel voor een laptop. Eén kind kijkt naar een boek.
 

Stimulerende omgeving

Leraren meten regelmatig het begrip en de prestaties van leerlingen door middel van tests en quizzen. Zo nodig bieden leraren een-op-een-onderwijs aan.
Jonge kinderen in een klaslokaal steken één hand in de lucht. Een leraar zit vooraan in de ruimte met een computer. Jonge kinderen in een klaslokaal steken één hand in de lucht. Een leraar zit vooraan in de ruimte met een computer.
 

Digitale content

Leerlingen kunnen het curriculum, de lesboeken en andere materialen (documenten, foto's, spraak, opnames, video's, toepassingen en URL's) voor elke cursus downloaden, waardoor ze efficiënter leren.
Een jong meisje zit aan een bureau en kijkt naar een video op een tablet terwijl ze in een notitieboek schrijft. Een jong meisje zit aan een bureau en kijkt naar een video op een tablet terwijl ze in een notitieboek schrijft.

Corporate Citizenship

Een jongetje geeft een presentatie, met een microfoon in de ene hand en een plastic apparaat in de andere hand, voor een bord met krantenartikelen. Een jongetje geeft een presentatie, met een microfoon in de ene hand en een plastic apparaat in de andere hand, voor een bord met krantenartikelen.