Galaxy store


Këndi yt i lojërave për "Galaxy"

Një grup miqsh ulur dhe duke qeshur së bashku ndërsa vështrimin e mbajnë tek një smartfon. Një grup miqsh ulur dhe duke qeshur së bashku ndërsa vështrimin e mbajnë tek një smartfon.
Smartfon shfaq MMORPG, Lords Mobile, ekranin e instalimit nga faqja e Prezantuar e Galaxy Store. Smartfon shfaq MMORPG, Lords Mobile, ekranin e instalimit nga faqja e Prezantuar e Galaxy Store.

Jepni hov lojës tuaj çdo herë me lojrat më të fundit, ekskluzivitetet dhe ofertat më të mira.

Mos humbisni oferta të lojrave e veprimtarive ekskluzive të Galaxy si 10% në të gjitha blerjet në ap, artikuj specialë brenda lojrave, veshje të edicionit të kufizuar, zbritje e më shumë.

Dy gra të shtrirë së bashku duke buzëqeshur dhe duke parë telefonat e mençur. Dy gra të shtrirë së bashku duke buzëqeshur dhe duke parë telefonat e mençur.
Një ekran GUI po tregon tema të ndryshme të disponueshme në Galaxy Themes në Galaxy Store . Një ekran GUI po tregon tema të ndryshme të disponueshme në Galaxy Themes në Galaxy Store .

Dekoro "Galaxy" tënde për të pasqyruar stilin tënd të veçantë. Qoftë me tema, letra muri, fonte ose adezivë, lëre "Galaxy" tënde të shprehë se kush je në të vërtetë.

Një burrë që tregon një grua se si tema në Galaxy Watch tij përputhet me temën në smartphone të tij. Një burrë që tregon një grua se si tema në Galaxy Watch tij përputhet me temën në smartphone të tij.
Një ekran GUI që tregon një Galaxy Watch dhe një telefon Galaxy me tema të ngjashme. Një ekran GUI që tregon një Galaxy Watch dhe një telefon Galaxy me tema të ngjashme.

E njëjta orë, por ndryshe. "Galaxy Store" ofron aplikacione të dobishme dhe shumë fusha ore për "Galaxy Watch" tënde në mënyrë që të ndryshosh stilin e saj sa herë që dëshiron.

Merr më shumë kur luan


Gjeni e instaloni lojrat tuaja të preferuara në çast. Merrni përfitime ekskluzive të Galaxy sa herë që zbuloni një lojë që ju intereson. E shikoni gjërat ekskluzive që ndryshojnë lojën që mund t’i merrni vetëm në Galaxy Store. Veçanërisht, gëzojuni lojrave më të mira me zbritje 10% në të gjitha blerjes në ap.

 • * Veçoritë, aplikacionet e përfitimet e disponueshme mund të ndryshojnë në varësi të modelit të pajisjes, sistemit të përdorimit, rajonit e vendit.
 • ** Zbritja prej 10% është e disponueshme vetëm për lojërat Më të mira. Lojërat që kualifikohen për zbritje mund të gjenden me simbolin e zbritjes dhe faqen e hollësive të aplikacionit në banderolën e shfaqur në dyqan.
 • Oferta është e rezervuar për lojërat e shkarkuara përmes Galaxy Store. Një zbritje prej 10% do të aplikohet menjëherë.
 • * Veçoritë, aplikacionet e përfitimet e disponueshme mund të ndryshojnë në varësi të modelit të pajisjes, sistemit të përdorimit, rajonit e vendit.
 • ** Zbritja prej 10% është e disponueshme vetëm për lojërat Më të mira. Lojërat që kualifikohen për zbritje mund të gjenden me simbolin e zbritjes dhe faqen e hollësive të aplikacionit në banderolën e shfaqur në dyqan.
 • Oferta është e rezervuar për lojërat e shkarkuara përmes Galaxy Store. Një zbritje prej 10% do të aplikohet menjëherë.

Ji plotësisht vetvetja


Personalizoni pajisjen tuaj Galaxy me dekorime të ndryshme. Zbuloni një shumëllojshmëri temash, sfonde, gërma dhe më shumë për të përcjellë stilin tuaj edhe në pajisjen tuaj.

 • * Përmbajtjet e ofruara mund të ndryshojnë sipas pajisjes, sistemit operativ ose rajonit/shtetit.
 • * Aplikacionet Edge ofrohen vetëm për modelet me panel Edge.
 • * Përmbajtjet e ofruara mund të ndryshojnë sipas pajisjes, sistemit operativ ose rajonit/shtetit.
 • * Aplikacionet Edge ofrohen vetëm për modelet me panel Edge.

Ekskluzive për "Galaxy"


Zbulo se sa e vlerësojmë familjen tonë të "Galaxy". Kemi përgatitur një sërë ofertash speciale dhe përfitimesh shtesë që të mund ta shijosh edhe më shumë "Galaxy" tënde.

* Aplikacionet dhe përfitimet mund të ndryshojnë sipas pajisjes, OS ose rajonit/shtetit.

Ora jote. Stili yt


Bëj që kyçi yt i dorës të paraqesë një pjesë të veçantë të personalitetit tënd. Kalibro "Galaxy Watch" tënde me fusha ore cilësore dhe aplikacione të dobishme për stilin dhe mënyrën tënde të jetesës.

 • * Aplikacionet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas pajisjes, OS ose rajonit/shtetit, ndërsa aplikacionet me pagesë mundësohen pas blerjes.
 • * Përdoruesit e pajisjeve me markën "Gear" mund të përdorin shërbimin e skedës
 • "Ora" në "Galaxy Store" njëlloj si më parë.
 • * Aplikacionet e disponueshme mund të ndryshojnë sipas pajisjes, OS ose rajonit/shtetit, ndërsa aplikacionet me pagesë mundësohen pas blerjes.
 • * Përdoruesit e pajisjeve me markën "Gear" mund të përdorin shërbimin e skedës
 • "Ora" në "Galaxy Store" njëlloj si më parë.

Pamja e pasme dhe e përparme e një smartfoni Galaxy S22 Ultra. Pamja e pasme dhe e përparme e një smartfoni Galaxy S22 Ultra.

Galaxy S22 Ultra

Imazhi i pesë shërbimeve të ndryshme të hapura në ekran. Imazhi i pesë shërbimeve të ndryshme të hapura në ekran.

Aplikacione dhe shërbime

 • * Të gjitha shërbimet, funksionet, funksionalitetet, përmbajtjet, ndërfaqet e përdoruesit dhe përfitimet e përshkruara këtu mund të ndryshohen pa njoftim dhe disponueshmëria e tyre mund të ndryshojë sipas shtetit/rajonit, modelit të pajisjes dhe versionit të OS. Shërbimet me pagesë mundësohen pas blerjes.
 • * Imazhet e pajisjes dhe ekranit janë simuluar për qëllime ilustruese.