18" Lavastovilje me më pak zhurmë DW4000RM

18" Lavastovilje me më pak zhurmë DW4000RM

DW50R4040BB/EO

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

 • Më pak zhurmë. Më pak shqetësime në shtëpi.
  Më pak zhurmë
 • Kurseni kohë me një orë larje dhe tharje
  Larje ekspres 1 orë
 • Ofron më shumë siguri nga dëmtimet e ujit
  Aqua Stop

Më pak zhurmë. Më pak shqetësime në shtëpi.

Më pak zhurmë

Shmangni shqetësimet që krijon një lavastoviljeje e zhurmshme. Kazani prej inoksi është projektuar për të krijuar shumë më pak zhurmë. Ai thith shumicën e zhurmës dhe dridhjeve kur është në punë, prandaj funksionon jashtëzakonisht qetë. Me 46 decibel është më e qetë se një bisedë normale.

Udhëzime instalimi:

Kurseni kohë me një orë larje dhe tharje

Larje ekspres 1 orë

Pastroni dhe thani enët shumë më shpejt me opsionin Larje ekspres 1 orë. Është ideale për artikujt me ndotje të lehtë që nuk kanë nevojë për pastrim vërtet intensiv, si kupat, takëmet dhe pjatat e ngrënies. Me këtë do të kryhet një cikël i plotë larjeje dhe tharjeje për vetëm 60 minuta, duke ju kursyer kohë.

Ofron më shumë siguri nga dëmtimet e ujit

Aqua Stop

Qëndroni të sigurt nga dëmtimet e papritura të ujit me funksionin e sigurisë Aqua Stop. Ai e mbyll furnizimin me ujë dhe lidhjen elektrike për të ndaluar punën e lavastoviljes. Kështu, ju mbron nga goditjet elektrike dhe dëmtimet mundësisht të kushtueshme të ujit në shtëpinë tuaj.

Rregullim lartësie fleksibël me një prekje

Auto Adjust

Futni më lehtë lloje dhe madhësi të ndryshme enësh. Me një prekje, veçoria Auto Adjust lejon që rafti i sipërm të lëvizë lart ose poshtë. Duke krijuar më shumë hapësirë në raftin e poshtëm, ai mund të akomodojë madhësi dhe forma të ndryshme enësh, duke përfshirë tenxheret e thella, pjatancat e gjera dhe pjatat e mëdha.

Ngarkoni me lehtësi takëmet dhe optimizoni hapësirën

Rafti i 3-të

Lajini enët dhe takëmet e mëdha në mënyrë më praktike me raftin e 3-të. Ai ofron një zonë të dedikuar për të vendosur takëmet dhe enët e kuzhinës. Artikujt mund të ngarkohen dhe hiqen më lehtë dhe më shpejt. Krahasuar me dy modelet e rafteve të Samsung, ajo liron më shumë hapësirë në pjesën tjetër të lavastoviljes për artikujt e tjerë.

Shpëlarje higjienike për të eliminuar bakteret

Higjiena

Shpëlani në mënyrë higjienike për të eliminuar mikrobet dhe bakteret. Me disa programe, opsioni i Higjienës zgjat shpëlarjen përfundimtare dhe e rrit temperaturën e ujit në 70˚C. Kjo mundëson pastrim më të thellë me higjienizim me temperaturë të lartë. Prandaj enët, takëmet dhe mjetet e gatimit janë gjithmonë të sigurta për t'i përdorur.

Specifikimet

 • Madhësia 18"
 • Lloji instalimit Plotësisht e integruar
 • Lloji i larjes Rrotulluese
 • Kapaciteti (Vendosja e sendeve) 9 P/S

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Udhëzues instalimi
  ANGLISHT, ITALISHT, POLONISHT, RUMANISHT
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, ITALISHT, POLONISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.