Galaxy SmartTag+

EI-T7300BBEGEU

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni modelin tuaj

Etiketojeni, gjejeni, thjesht i inteligjente

Etiketojeni, gjejeni, thjesht i inteligjente Etiketojeni, gjejeni, thjesht i inteligjente

1. Etiketojeni

Ju duhet që të mbani në vëzhgim ndonjë send? Vendosni një Galaxy SmartTag+ në ato gjëra të çmuara në jetë.

A person attaching a Galaxy SmartTag+ to the straps inside a suitcase, indicating SmartTag+ can be tied to important things. A person attaching a Galaxy SmartTag+ to the straps inside a suitcase, indicating SmartTag+ can be tied to important things.

2. Gjejeni

Nëse keni humbur diçka, thjesht hapni aplikacionin dhe shikoni ku ka qenë herën e fundit. Gjurmimi i hapave tuaj është i thjeshtë.

A woman checking mobile app that's linked to Galaxy SmartTag+ to retrace her stuff; App shows location where it can be found. A woman checking mobile app that's linked to Galaxy SmartTag+ to retrace her stuff; App shows location where it can be found.

3. Thjesht inteligjente

Ja ku është! Falë Galaxy SmartTag+, gjetja e gjërave të humbura është inteligjente dhe e thjeshtë.

Utilizing Galaxy SmartTag+ and app, finding lost items is smart and simple. The lost suitcase is now found in a café. Utilizing Galaxy SmartTag+ and app, finding lost items is smart and simple. The lost suitcase is now found in a café.
  • * Rripat, shiritat e dyanshëm, etiketat me emërtimet shiten veç dhe nuk ofrohen bashkë me pajisjen.

AR Finding ju çon hap pas hapi deri tek sendet e humbura

AR Finding ju jep një mënyrë unike vizuale për të gjetur një send të humbur me SmartTag+ të ngjitur. Madje ju ve në dijeni se jeni afër me një dritë jeshile të ndritshme kur jeni në destinacion. Ju tregon rrugën në ekranin e telefonit tuaj përmes aplikacionit SmartThings.

The user is holding the mobile following the way to the destination, where the green AR visual is seen through SmartThings app. The user is holding the mobile following the way to the destination, where the green AR visual is seen through SmartThings app.

* Për Galaxy SmartTag+ kërkohet hyrja dhe regjistrimi i llogarisë Samsung në SmartThings Find. Galaxy SmartTag+ duhet të çiftohet me telefona inteligjentë me "ultra-wideband (UWB)" me Android 11 ose më të ri për të funksionuar plotësisht. ** AR finding funksionon midis pajisjeve që mbështesin teknologjinë "UWB". "UWB" mbështetet në Galaxy S21 Ultra, Galaxy S21+, Galaxy Note20 Ultra dhe Galaxy Z Fold2. *** Saktësia mund të zvogëlohet nëse ekziston një pengesë midis jush dhe etiketës, si për shembull kur etiketa është brenda një sirtari, prapa një muri ose në një makinë.

Gjetja e gjërave të rëndësishme në jetën tuaj

SmartTag+* me Bluetooth lidhet me lehtësi me çelësat, çantat madje edhe kafshët e familjes. Nëse mendoni se sendi i humbur është në afërsi, por nuk e gjeni dot, shtypni butonin e ziles në celular dhe ndiqni tingullin e ziles që ju thërret me volumin që caktoni ju.

On a sofa, Galaxy Buds in the corner is seen with SmartTag+ attached. Virtual icon indicates that tag helps users find items. On a sofa, Galaxy Buds in the corner is seen with SmartTag+ attached. Virtual icon indicates that tag helps users find items.

* Galaxy SmartTag+ kanë rreze Bluetooth-i prej 120 m pa pengesa. Performanca reale mund të ndryshojë sipas kushteve të mjedisit ku ato përdoren.

Lokalizojini gjërat tuaja nga larg

Sendi i etiketuar është jashtë rrezes? Nuk ka problem! Edhe kur është jashtë rrezes, Galaxy Find Network* mund të përdorë të dhënat e skanuara për ta gjetur atë për ju në mënyrë private. Ju mund të përdorni gjithashtu pajisje të tjera tuajat për të lokalizuar sendet tuaja.

Key bundle is found in the green grass utilizing SmartTag+; App on the right displaying the exact site where it can be found. Key bundle is found in the green grass utilizing SmartTag+; App on the right displaying the exact site where it can be found.

* Kjo veçori është e disponueshme vetëm me pajisjet Galaxy.

Komoditet me një klikim për shtëpinë tuaj inteligjente

Me SmartTag+, shtëpia juaj inteligjente bëhet shumë më praktike. SmartTag+ mund të kontrollojnë pajisje të ndryshme IoT me vetëm një klikim të butonit, prandaj ju mund t'i ndizni dritat e shtëpisë edhe përpara se të hyni brenda.

By placing a SmartTag+ in the user's backpack, the location can be checked, and the lights turn on in the house upon arrival. By placing a SmartTag+ in the user's backpack, the location can be checked, and the lights turn on in the house upon arrival.

* Pajisjet IoT duhet të regjistrohen në aplikacionin SmartThings që të funksionojnë.** Veçoria e butonit në SmartTag+ nuk funksionon pa u lidhur me pajisjen celulare të përdoruesit. *** Produktet e IoT shiten veç. **** Pajisjet e përputhshme me aplikacionin SmartThings mund të kontrollohen në faqen e internetit të SmartThings në www.samsung.com/smartthings

Komoditeti vjen në çifte

Kur zbuloni komoditetin e SmartTag+, do të gjeni shumë gjëra në shtëpinë tuaj të cilat do të doni t'i etiketoni. Kështu që ato shiten individualisht ose vijnë të paketuara në pako me nga 2 për edhe më shumë komoditet.

1 black SmartTag+ and 2 SmartTag+s,1 blue-colored and 1 black together in bundle placed at an angle. 1 black SmartTag+ and 2 SmartTag+s,1 blue-colored and 1 black together in bundle placed at an angle.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.