Skaduar

E vlefshme nga 05/08/2020 20/08/2020

Rezervoni tani brenda periudhes nga 5.8.2020 deri në 20.8.2020* modelet e reja Samsung Galaxy Note20 ose Samsung Galaxy Note20 Ultra dhe do të merrni dhuratë kufjet e reja Samsung Galaxy Buds+ ose Galaxy Buds Live**


Të gjithë blerësit privat apo biznes të cilët blejnë brenda periudhës së promocionit nga 5.8.2020 deri në fund të ditës 20.08.2020* pranë Partnerit të Shitjes së Samsung të listuar në Kushtet dhe Afatet e këtij promocioni, modelet e reja Samsung Galaxy Note20 ose Samsung Galaxy Note20 Ultra , do të marrin dhuratë kufjet e reja Samsung Galaxy Buds+ ose Galaxy Buds Live**.
Gjatë tërheqjes pranë pikës së shitjes së modelit të ri të Samsung Galaxy Note20 ose Samsung Galaxy Note20 Ultra, blerësi duhet të japë informacionin e tij personal pranë Partnerit të Shitjes Samsung në mënyrë që ky i fundit të ketë mundësinë për të dërguar kufjet Galaxy Buds+ ose Galaxy Buds Live në adresën e tij (të dhënat e kërkuara janë emri, mbiemri, adresa për dorëzimin dhe numër telefoni kontakti) ose për të caktuar marrjen pranë pikës së shitjes.

Dërgimi i Galaxy Buds+ ose Galaxy Buds Live do të nisë nga 7.9.2020 dhe do të vazhdojë deri më 26.9.2020.

Shitja dhe dërgimi i Galaxy Note20 dhe Samsung Galaxy Note20 Ultra do të nisë më 21.8.2020***

*ose deri në përfundimin e stokut të Galaxy Buds+ ose Galaxy Buds Live
**në varësi të cilit produkt keni porositur (Galaxy Buds+ në ngjyrë të bardhë me Note20 dhe Galaxy Buds Live në ngjyrë bronz mistik me Note20 Ultra)
*** në varësi të stokut në dispozicion të Partnerit të Shitjes Samsung

Galaxy Note20

Galaxy Note20 Ultra

Porosisni paraprakisht nga partnerët tanë!

Ju mund të rezervoni modelet e reja Samsung Galaxy Note20 ose Samsung Galaxy Note20 Ultra në faqet web të partnerëve të shitjes së Samsung të mëposhtëm:

MËSO MË SHUMË

  • Samsung Galaxy Note20
    Mëso më shumë rreth smartfonit të ri Galaxy Note20

Regjistroni produktin tuaj këtu

Për të marrë dhuratën Galaxy Buds+ ose Galaxy Buds Live, pasi të merrni pajisjen e porositur, duhet të regjistroni blerjen /pajisjen tuaj në www.samsung.com/al deri më 13.9.2020. Dorëzimi i Buds+ do të jetë nga 7.9.2020 deri në 26.9.2020.

Për çdo pyetje dhe informacion në lidhje me procesin e regjistrimit, ju lutemi na kontaktoni në office@gogel.al

*Përfitimi përmes regjistrimit vlen vetëm për klientët që kanë blerë një Galaxy Note20 ose Note20 Ultra gjatë periudhës së porosisë-paraprake.