75" Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe, WMN-M22EA

75" Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe, WMN-M22EA

WMN-M22EA/XC

Zgjidhni madhësinë tuaj

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

Kllapa e montimit për mur pa hapësirë boshe ndihmon TV QLED të varet bukur në mur, duke mos lënë hapësirë në mes. I mrekullueshëm nga të gjitha anët, përshtatet në mënyrë të përkryer në sallonin tuaj.

Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe Kllapë montimi për mur pa hapësirë boshe

* Matur nga pjesa e pasme e TV, hapësira boshe mund të ndryshojë bazuar në llojin e instalimit dhe të murit.

Mbajtëse e murit e lëvizshme

Të shqetësuar për të gjetur atë këndin e përsosur? Zgjidhja e mbajtëses së murit e lëvizshme ju lejon të rregulloni këndin e TV tuaj QLED pas montimit. Tani mund të keni një pamje të përsosur kudo që të uleni.

Mbajtëse e murit e lëvizshme Mbajtëse e murit e lëvizshme

Instalim i lehtë

Është kaq e lehtë, saqë nuk do tju duhet një profesionist. Me hapa të lehtë për tu ndjekur, mund të varni TV QLED tuaj në vetëm disa minuta. Mund t’a rregulloni këndin edhe pas montimit.

Instalim i lehtë Instalim i lehtë

I harmonizuar mirë kudo

Përmirësoni dekorin tuaj me një sërë pajisjesh shtesë për TV. Ajo është mahnitëse nga çdo kënd dhe përputhet lehtë me hapësirën tuaj të banimit.

I harmonizuar mirë kudo I harmonizuar mirë kudo

Specifikimet

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

    {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.