QN900A Neo QLED 8K Smart TV (2021)

QE85QN900ATXXH

 • Quantum Matrix Technology Pro
 • Neo Quantum Processor 8K
 • Real 8K Resolution

Zgjidhni madhësinë tuaj

 • Through the Quantum Mini LED and microlayer, the beautiful forest screen seen from inside a cave is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly.
  Quantum Matrix Technology Pro
 • The Neo QLED TV processor chip is shown. The Samsung logo as well as the AI Neo Quantum Processor 8K logo can be seen on top.
  Neo Quantum Processor 8K
 • Many sheep in the wide sunny fields are walking out from inside the TV frame. QLED TV shows accurate representation of bright and dark colors by catching small details
  Quantum HDR 64x
 • Somewhere in the cave, a QLED TV is placed, and sand falls from above. The edges of QLED TVs are so thin that it seems like there is no TV.
  Infinity Screen

Një absolut, mbi të gjitha

QN900A displays intricately blended color graphics which demonstrate long-lasting colors of Quantum Dot technology. QN900A displays intricately blended color graphics which demonstrate long-lasting colors of Quantum Dot technology.

Kontrast ultra fin në 8K që zbulon çdo detaj të fshehur

Quantum Matrix Technology Pro

Evolucioni i fuqishëm i Neo QLED 8K vjen me një teknologji të ndriçimit të dritës së sfondit që kontrollon me saktësi LED-et tona Mini Quantum Mini. Shikoni detaje të paimagjinueshme të shprehura nga e zeza më e errët deri tek e bardha më e pastër me 1,5 herë më shumë zona ndriçimi sesa Quantum Matrix Technology normale.

Through the Quantum Mini LED and microlayer, the beautiful forest screen seen from inside a cave is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly. Through the Quantum Mini LED and microlayer, the beautiful forest screen seen from inside a cave is displayed in detail in bright and dark areas, showing very clearly.

Figurë 8K e mbështetur nga AI e përfunduar nga 16 rrjete nervore

Neo Quantum Processor 8K

Procesori multi-inteligjent i avancuar i Neo QLED krijon përvojën më të mirë të shikimit 8K. Në vend të një rrjeti nervor për të analizuar të dhënat vizuale, Neo Quantum Processor 8K përdor të dhëna të krijuara nga 16 rrjete nervore për të përmirësuar çdo detaj vizual të përmbajtjes suaj 8K.

The Neo QLED TV processor chip is shown. The Samsung logo as well as the AI Neo Quantum Processor 8K logo can be seen on top. The Neo QLED TV processor chip is shown. The Samsung logo as well as the AI Neo Quantum Processor 8K logo can be seen on top.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. Upscaling mund të mos aplikohet për lidhjen e kompjuterit dhe Game Mode.

Shkëlqim ekstrem në të gjithë spektrin e ngjyrave

Quantum HDR 64x

Quantum HDR 64x përcakton standardin e ri për detaje dhe ndriçim të pabesueshëm. Shijoni ngjyra të plota, të sakta dhe kontrast më të thellë me detaje të freskëta. Dynamic Tone Mapping i HDR10+ i zhvendos ngjyrat dhe kontrastin skenë pas skene, duke ju lejuar të vlerësoni edhe nuancat më të lehta.

Many sheep in the wide sunny fields are walking out from inside the TV frame. QLED TV shows accurate representation of bright and dark colors by catching small details Many sheep in the wide sunny fields are walking out from inside the TV frame. QLED TV shows accurate representation of bright and dark colors by catching small details

* Gama e ndriçimit të Quantum HDR bazohet në standardet e brendshme të testimit dhe mund të ndryshojë në përputhje me kushtet e shikimit ose specifikimet.* QN900A 65’’: Quantum HDR 48x

Shihni detaje brenda detajeve

Real 8K Resolution

Ndieni fuqinë e çdo kornize me 33 milionë piksel në qartësi optimale me rezolucion katër herë sa rezolucioni i 4K.

* Real 8K Resolution përcaktohet se ka 7680 x 4320 pikselë. Përmbajtje origjinale 8K e bazuar në standardin aktual të transmetimit aktual 8K, lidhshmërisë dhe dekodimit. Standardet e ardhshme dhe disa standarde të palëve të treta nuk mund të garantohen ose mund të kërkojnë blerje pajisjeje/përshtatësi shtesë.

The sun sets out the window and there is a thin tree in a wide field. QLED 8K TV is certified by the 8K Association. The sun sets out the window and there is a thin tree in a wide field. QLED 8K TV is certified by the 8K Association.

* Real 8K Resolution përcaktohet se ka 7680 x 4320 pikselë. Përmbajtje origjinale 8K e bazuar në standardin aktual të transmetimit aktual 8K, lidhshmërisë dhe dekodimit. Standardet e ardhshme dhe disa standarde të palëve të treta nuk mund të garantohen ose mund të kërkojnë blerje pajisjeje/përshtatësi shtesë.

Ktheni atë që doni në 8K

8K AI Upscaling

Shikoni hapin e madh përpara në performancën e 8K AI Upscaling që kombinon algoritmet e mësimit të thellë me Neo Quantum Processor 8K. Algoritmi i mësimit të thellë në pajisje do të analizojë imazhet dhe do t'i përshtatet restaurimit të detajeve të secilit piksel.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. “8K AI Upscaling” mund të mos aplikohet për lidhjen e kompjuterit dhe Game Mode.

QLED TV shows accurate colors even in similar blue colors through image analysis in case of waves. QLED TV shows accurate colors even in similar blue colors through image analysis in case of waves.

* Përvoja e shikimit mund të variojë sipas llojeve të përmbajtjes dhe formatit. “8K AI Upscaling” mund të mos aplikohet për lidhjen e kompjuterit dhe Game Mode.

Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

100% Color Volume me Quantum Dot

Teknologjia Quantum Dot jep figurën tonë më të mirë ndonjëherë. Me Color Volume 100%, Quantum Dot merr dritën dhe e kthen atë në një ngjyrë që ju lë pa frymë që qëndron e vërtetë në çdo nivel ndriçimi.

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot Një miliard nuanca ngjyrash me Quantum Dot

* 100% Color Volume matet në Movie Mode dhe hapësirën me ngjyra DCI-P3, të certifikuar nga VDE.

Reflektime minimale për të zvogëluar shpërqendrimet

Anti Reflection

Mos lejoni që ndriçimi i diellit të ndërpresë ndeshjen e mesditës, ose reflektimet e llambave të prishin filmin tuaj të mbrëmjes, me Anti Reflection tonë të vlerësuar në mënyrë kritike. Me më pak shpërqendrime nga reflektimi i dritës nga çdo vend ku uleni në shtëpi, zhytuni në filmat më të fundit.

Reflektime minimale për të zvogëluar shpërqendrimet Reflektime minimale për të zvogëluar shpërqendrimet

Pamja më e mirë nga çdo vend ku uleni

Ultra Viewing Angle

Shihni çdo detaj në çdo kënd. Ultra Viewing Angle ju jep një tablo të hollësishme të qëndrueshme, edhe kur uleni anash. Pra, çdo vend ku uleni është ai optimali në shtëpi.

* Nuk disponohet në QN90A 50"

Tingull dinamik që ndjek veprimin nga të gjitha anët

Object Tracking Sound Pro (OTS Pro)

Zhytuni më thellë në përvojën tuaj të dëgjimit në të gjitha këndet e televizorit, duke përfshirë qendrën, pa humbur asnjë pjesë audio.

Race motorcycles are running fast in the sand with clouds of dust behind, and QLED TVs make realistic sounds that make it feel like a moving motorcycle is actually passing by. Race motorcycles are running fast in the sand with clouds of dust behind, and QLED TVs make realistic sounds that make it feel like a moving motorcycle is actually passing by.

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

Q-Symphony

Rrethoni veten me tingullin nga televizori dhe soundbar-in të orkestruar në harmoni. Q-Symphony lejon në mënyrë unike altoparlantët e televizorit dhe soundbar-it të funksionojnë njëkohësisht për efekt më të mirë rrethues pa vendosur në heshtje altoparlantët e televizorit.

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e përputhshëm. Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur Televizori dhe soundbar-i të orkestruar në harmoni të përsosur

* Q-Symphony është në dispozicion vetëm me soundbar-ët e përputhshëm. Kontrolloni për përputhshmërinë e Q-Symphony në specifikimet e produktit të soundbar-it.

Tingull i optimizuar automatikisht për t'iu përshtatur hapësirës tuaj

SpaceFit Sound

Dëgjoni një tingull të optimizuar në përputhje me mjedisin e instalimit, qoftë në mur apo në tavolinë, duke siguruar një përvojë optimale të tingullit.

Tingull i optimizuar automatikisht për t'iu përshtatur hapësirës tuaj Tingull i optimizuar automatikisht për t'iu përshtatur hapësirës tuaj

Përtej të gjithë kufijve

Infinity Screen

Çojeni eksperiencën tuaj të shikimit deri në maksimum me një kornizë pothuajse të padukshme. Këndet e zeza tkurren pothuajse deri në maksimum, dhe një kornizë ultra e hollë heq çdo shpërqendrim në mënyrë që të merrni një përvojë imersive shikimi.

Somewhere in the cave, a QLED TV is placed, and sand falls from above. The edges of QLED TVs are so thin that it seems like there is no TV. Somewhere in the cave, a QLED TV is placed, and sand falls from above. The edges of QLED TVs are so thin that it seems like there is no TV.

Bukuri absolute e gjetur në minimalizëm

Infinity One Design

Mos bëni kompromis midis elegancës për përvojën gjithëpërfshirëse të shikimit. Ky dizajn i mrekullueshëm Infinity One do t'ju çojë në nivelin tjetër me një profil jashtëzakonisht të hollë.

QLED TV, which is extremely thin, is placed in the living room on the side. QLED TV, which is extremely thin, is placed in the living room on the side.

Shtojini bukuri zgjidhjes pa rrëmujë

Attachable Slim One Connect

Cilido qoftë mjedisi juaj i instalimit, Attachable One Connect ju ndihmon të minimizoni rrëmujën e kabllove.

The Slim one connect is attached to the QLED TV stand as if it were a stand. The Slim one connect is attached to the QLED TV stand as if it were a stand.

Përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes në 4K 120 Hz

Motion Xcelerator Turbo+

Mposhtni çdo armik, madje edhe me shpejtësi të larta. Me përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes deri në 4K 120 Hz, ju mund të shijoni lojë me aksion ultra të shpejtë pa vonesë dhe turbullirë të lëvizjes.

Përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes në 4K 120 Hz Përmirësime të jashtëzakonshme të lëvizjes në 4K 120 Hz

Lojëra HDR pa ngecje, me vonesë të ulët

FreeSync Premium Pro

Me teknologjinë bazë AMD FreeSync Premium Pro™, ju do të përjetoni reduktim të ngecjeve, si dhe një kombinim superior të lojërave të shpejta në performancë kulmore, pamje të jashtëzakonshme me gamë të lartë dinamike dhe vonesë të ulët për një performancë që ju bën vërtet fitues të lojës.

Lojëra HDR pa ngecje, me vonesë të ulët Lojëra HDR pa ngecje, me vonesë të ulët

Shihini të gjitha në një ekran

Multi View

Shikoni në TV dhe celular në të njëjtin ekran në të njëjtën kohë. Pavarësisht nëse janë statistika live për sporte ose udhëzues video për lojëra, thjesht lidhni telefonin tuaj dhe Multi-Screen si kurrë më parë.

* Mbështet Android OS dhe smartfon të bazuar në iOS.
A group of people use QLED TV Multi view feature to enjoy a football match and view play-by-play information at the same time on the same screen. A group of people use QLED TV Multi view feature to enjoy a football match and view play-by-play information at the same time on the same screen.

Thjesht prekni për t’u lidhur

Tap View

Pasqyrimi i filmave ose muzikës nga celulari juaj në televizor është aq i thjeshtë sa një trokitje e lehtë. Kur prekni televizorin tuaj me celularin, televizori e dallon trokitjen dhe pasqyron automatikisht. Kështu që është e shpejtë dhe e lehtë të kaloni në televizor dhe të vazhdoni të shijoni përmbajtjen tuaj të preferuar.

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Thjesht prekni për t’u lidhur Thjesht prekni për t’u lidhur

* Tap View është i disponueshëm në pajisjet Samsung Galaxy me Android OS 8.1 e lart.* Nuk disponohet në Q60A 32”

Televizor falas, pa asnjë detyrim

Samsung TV Plus

Shijoni përmbajtje falas në televizor me transmetim live me kanalet tona virtuale, Samsung TV Plus. Zgjidhni nga një larmi kanalesh që ofrojnë përmbajtje për të gjitha interesat që janë aktualisht në tendencë. Nuk ka nevojë të pyesni shokët tuaj se cila përmbajtje është në tendencë këto ditë. Thjesht sintonizohuni në Samsung TV Plus dhe zbulojeni.

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Televizor falas, pa asnjë detyrim Televizor falas, pa asnjë detyrim

* Shërbimet e përmbajtjes mund të ndryshojnë sipas rajoneve dhe mund të ndryshojnë pa dhënë njoftim.

Specifikimet

 • Seria 9
 • Rezolucioni 7,680 x 4,320
 • HDR (Sfera e lartë dinamike) Quantum HDR 4000
 • Madhësia e setit me mbajtësen (GJxLxTh) 1876.6 x 1144.8 x 343.7 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.