WW9800T Lavatriçe me teknologjinë Add Wash™, 9Kg

WW9800T Lavatriçe me teknologjinë Add Wash™, 9Kg

WW90T986ASH/S7

 • Flluska efikase
 • Kurseni kohë dhe energji
 • Larje inteligjente

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni kapacitetin tuaj

 • Larje inteligjente
  AI Control
 • Shtoni artikuj në çdo kohë
  Add Wash™
 • Lani në 39 minuta
  Super Speed (39 minuta)

Flluska efikase

Eco Bubble™

Me teknologjinë Eco Bubble™ përfitoni pastrim efikas, edhe në temperatura të ulëta*. Detergjenti kthehet në flluska, prandaj depërton me shpejtësi në pëlhurë dhe heq me lehtësi papastërtitë, ndërsa kursen energji dhe mbron ngjyrat dhe teksturën**.

Flluska efikase Flluska efikase

* Testuar në përputhje me standardin IEC 60456-2010 / 4 kg ngarkesë larjeje / larje në të ftohtë Super Eco (WF80F5E5U4W) krahasuar me ciklin Cotton 40°C pa Eco Bubble (WF0702WKU). Rezultatet individuale mund të variojnë.
** Bazuar në testimin e performancës në laborator nga Springboard Engineering me shirita EMPA, duke krahasuar një solucion normal me detergjent dhe teknologji flluskash pa veprim mekanik.

Kurseni kohë dhe energji

QuickDrive™

Harxhoni më pak kohë me larjen dhe kujdesuni për mjedisin. QuickDrive™ redukton kohën e larjes me deri në 50% dhe përdorimin e energjisë me 20%, pa bërë kompromis me performancën e larjes.* Q-Drum™ ka një kazan kryesor dhe një pllakë të pasme që rrotullohet në mënyrë të pavarur, duke u siguruar që rrobat të lëvizin në veprim dinamik të fuqizuar nga forca të dyfishta.

Kurseni kohë dhe energji Kurseni kohë dhe energji

* Testuar në WW8000T në krahasim me Samsung WW6500K. Kursen 50% kohë dhe 20% energji me ciklin Cotton (40℃, gjysmë ngarkesë) me performancë larjeje brenda ± 5%. Bazuar në të dhënat e Intertek.

Larje inteligjente

AI Control

Lani me lehtësi dhe me efikasitet me AI Control të fuqishëm. Ai personalizon larjen duke kujtuar zakonet tuaja, duke sugjeruar ciklet dhe duke shfaqur informacionin në kohë. Aplikacioni SmartThings* ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh automatikisht ciklin e përkryer të tharjes**.

Larje inteligjente

AI Control

Lani me lehtësi dhe me efikasitet me AI Control të fuqishëm. Ai personalizon larjen duke kujtuar zakonet tuaja, duke sugjeruar ciklet dhe duke shfaqur informacionin në kohë. Aplikacioni SmartThings* ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh automatikisht ciklin e përkryer të tharjes**.

Larje inteligjente

AI Control

Lani me lehtësi dhe me efikasitet me AI Control të fuqishëm. Ai personalizon larjen duke kujtuar zakonet tuaja, duke sugjeruar ciklet dhe duke shfaqur informacionin në kohë. Aplikacioni SmartThings* ofron këshilla për ciklet, planifikimin dhe zgjidhjen e problemeve. Dhe zgjedh automatikisht ciklin e përkryer të tharjes**.

 • * E disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje Wi-Fi dhe një llogari Samsung.
  ** Auto Cycle Link disponohet vetëm kur si lavatriçja dhe tharësja kanë AI Control dhe janë të lidhura me Wi-Fi.※Imazhet e shfaqura mund të ndryshojnë nga produkti aktual.※Imazhet e GUI për celular mund të variojnë sipas shtetit, mjedisit etj.
 • * E disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje Wi-Fi dhe një llogari Samsung.
  ** Auto Cycle Link disponohet vetëm kur si lavatriçja dhe tharësja kanë AI Control dhe janë të lidhura me Wi-Fi.※Imazhet e shfaqura mund të ndryshojnë nga produkti aktual.※Imazhet e GUI për celular mund të variojnë sipas shtetit, mjedisit etj.
 • * E disponueshme në pajisjet Android dhe iOS. Kërkohet një lidhje Wi-Fi dhe një llogari Samsung.
  ** Auto Cycle Link disponohet vetëm kur si lavatriçja dhe tharësja kanë AI Control dhe janë të lidhura me Wi-Fi.※Imazhet e shfaqura mund të ndryshojnë nga produkti aktual.※Imazhet e GUI për celular mund të variojnë sipas shtetit, mjedisit etj.

Pastrim optimal

AI Wash

Merrni rezultatet më të mira në larje* me më pak harxhime dhe mundime**. AI Wash përdor 4 lloje sensorësh për të dalluar peshën e rrobave dhe llogarit sasinë optimale të ujit dhe detergjentit. Një sensor turbullire monitoron nivelin e ndotjes dhe, nëse është e nevojshme, shton më shumë detergjent ose kohë shpëlarjeje.

* Rezultatet aktuale mund të variojnë në varësi të përdorimit individual.
** AI Wash mban detergjent për deri në 1 muaj larje, bazuar në mesataren prej 4 ngarkesash në javë. Mund të variojë sipas ngarkesës së rrobave dhe cilësimeve.

Shtoni artikuj në çdo kohë

Add Wash™

Relaksohuni kur të mbaroni me rrobat. Nëse keni harruar të shtoni rrobat që duhet të lani, dera Add Wash™ ju lejon të shtoni thjesht dhe lehtë artikujt shtesë apo detergjent* pasi ka filluar cikli i larjes.** Gjithashtu ju lejon të t'i fusni lehtë rrobat e lara me dorë që doni t'i shpëlani ose centrifugoni.

Shtoni artikuj në çdo kohë

Add Wash™

Relaksohuni kur të mbaroni me rrobat. Nëse keni harruar të shtoni rrobat që duhet të lani, dera Add Wash™ ju lejon të shtoni thjesht dhe lehtë artikujt shtesë apo detergjent* pasi ka filluar cikli i larjes.** Gjithashtu ju lejon të t'i fusni lehtë rrobat e lara me dorë që doni t'i shpëlani ose centrifugoni.

 • * Mund të shtohen vetëm artikujt prej pëlhure, veshjet, detergjenti dhe zbutësi.
  ** Dera Add Wash hapet vetëm kur temperatura e kazanit është nën 50°C.
 • * Mund të shtohen vetëm artikujt prej pëlhure, veshjet, detergjenti dhe zbutësi.
  ** Dera Add Wash hapet vetëm kur temperatura e kazanit është nën 50°C.

Lani në 39 minuta

Super Speed (39 minuta)

Shkurtoni kohën tuaj të përditshme të larjes dhe merrni rroba plotësisht të pastra. Super Speed e lan një ngarkesë në vetëm 39 minuta*. QuickDrive™ ruan kohën duke lëvizur rrobat në mënyrë dinamike, ndërsa Eco Bubble™ siguron pastrim të fuqishëm. Koha e shpëlarjes shkurtohet gjithashtu duke përdorur një Speed Spray dhe rrit shpejtësinë e centrifugimit.

* Bazuar në përdorimin e Super Speed në cilësime të parazgjedhura me ngarkesë 5 kg.

Pastrim higjenik

Hygiene Steam

Jepuni rrobave një pastrim të thellë dhe higjienik me avull. Cikli Hygiene Steam përmirëson cilësinë e pastrimit të rrobave tuaja pa trajtim paraprak. Ai çliron avull nga fundi i kazanit, në mënyrë që çdo artikull të jetë plotësisht i ngopur me avull. Kjo heq papastërtitë e brendshme dhe 99,9% të baktereve* dhe substancave alergjike**.

Pastrim higjenik Pastrim higjenik

* Bazuar në raportin e testit të Intertek me ciklin Hygiene Steam. Heq 99,9% të disa baktereve, duke përfshirë Staphylococcus aureus dhe Escherichia coli. Rezultatet individuale mund të variojnë.
** Bazuar në raportin e testit të The British Allergy Foundation (BAF) me ciklin Hygiene Steam. Heq alergjenët që shkaktohen nga parazitët shtëpiakë.

Jetëgjatë dhe efikase

20 vjet garanci për motorrin

Përfitoni efikasitet më të lartë energjetik, më pak zhurmë dhe performancë afatgjatë. Teknologjia e inverterit dixhital përdor magnete të fuqishme për një performancë më të qetë* dhe të fuqishme, por konsumon më pak energji se një motor universal. Ai gjithashtu ofron qëndrueshmërinë më të gjatë të industrisë** dhe garancinë prej 20 vjetësh***.

* Në përgjithësi, niveli i reduktimit të zhurmës për ciklin e larjes dhe të centrifugimit është përkatësisht 5 dBA dhe 3 dBA. Të dhënat bazohen në etiketën ERP, F500 8 kg 1400 rpm WF80F5E5P4W me motor me inverter dixhital dhe Vistula 8 kg 1400 rpm WF1804WPC me motor universal. ** Vlerësuar me një certifikim qëndrueshmërie 23-vjeçare nga Shoqata për Teknologjitë Elektrike, Elektronike dhe Informacionit në Gjermani (Verband Deutscher Elektrotechniker – VDE). Jetëgjatësia aktuale mund të ndryshojë sipas kushteve të përdorimit. *** Që nga maji 2022. Garancia 20 vjeçare e pjesëve është e zbatueshme vetëm për motorin e inverterit.

Larje e qetë

VRT Plus™ (1600RPM)

Lajini rrobat tuaja në çdo kohë pa shqetësuar askënd, edhe natën. Teknologjia inovative VRT Plus™ redukton zhurmën dhe dridhjet gjatë larjeve*. Një sensor dridhjeje 3 dimensional e mban kazanin të balancuar në mënyrë të përkryer, edhe në shpejtësi të larta centrifugimi.

Ditën Ditën
* Krahasuar me modelin tradicional të Samsung pa VRT Plus.
ㅤNatën ㅤNatën
* Krahasuar me modelin tradicional të Samsung pa VRT Plus.

Mbajeni lavatriçen të freskët

Drum Clean +

Mbajeni derën dhe pjesën e brendshme të lavatriçes të pastër dhe higjienike. Drum Clean + heq papastërtitë dhe 99,9% të baktereve që shkaktojnë aroma të këqija* nga kazani, pa përdorur detergjent të kushtueshëm. Një curril i fuqishëm uji dhe centrifugimi i shpejtë heqin gjithashtu papastërtitë nga guarnicioni i derës. Dhe ju njofton kur ka nevojë për pastrim**.

* Eliminon 99,9% të baktereve nga brenda lavatriçes dhe heq papastërtitë nga guarnicioni prej gome. Bazuar në testimin nga Intertek i ciklit Drum Clean +.
** Jep njoftim pas çdo 40 ciklesh.

* Eliminon 99,9% të baktereve nga brenda lavatriçes dhe heq papastërtitë nga guarnicioni prej gome. Bazuar në testimin nga Intertek i ciklit Drum Clean +.
** Jep njoftim pas çdo 40 ciklesh.

Pastron mbetjet

Foleja StayClean

Ndaloni harxhimet e detergjentit dhe shmangni punën e lodhshme të pastrimit të folesë të detergjentit. Foleja StayClean garanton që më shumë detergjent të shpëlahet me një sistem shpëlarjeje me ujë të projektuar posaçërisht. Prandaj, ka më pak mbetje sapuni dhe foleja qëndron më e pastër dhe më higjienike.

Pastrim intensiv

Bubble Soak

Merrni rroba të pastra pa asnjë njollë, edhe nëse janë shumë të ndotura. Funksioni Bubble Soak ndihmon në heqjen e një shumëllojshmërie njollash të forta, si gjaku, çaji, vera, grimi dhe bari. Rrobat njomen plotësisht brenda flluskave aktive, prandaj papastërtitë dhe njollat lirohen dhe mund të hiqen në mënyrë më efikase*.

* Testuar në përputhje me edicionin e 5-të të IEC 60456 / ngarkesë larjeje 8 kg / me larje Bubble Soak krahasuar me Cotton 40/60°C, Synthetic 60°C, dhe Denim 40°C pa Bubble Soak.

* Testuar në përputhje me edicionin e 5-të të IEC 60456 / ngarkesë larjeje 8 kg / me larje Bubble Soak krahasuar me Cotton 40/60°C, Synthetic 60°C, dhe Denim 40°C pa Bubble Soak.

Specifikimet

 • Kapaciteti i larjes (kg) 9.0 kg
 • Teknologjia me flluska Po
 • Klasa e efikasitetit të energjisë A

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit ((Full version))
  SHQIP
 • Manuali i përdorimit ((Full version))
  ANGLISHT
 • Udhëzues i shpejtë
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT (Evropiane), SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT
 • User Manual
  ANGLISHT, SHQIP, BULLGARISHT, ÇEKISHT, ESTONISHT, HUNGARISHT, LETONISHT, LITUANISHT, MAQEDONISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra :
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.