Ratkaisut ja Vinkit

Aihe
Sisältötyyppi
Lajitteluperuste : Merkityksellisempi

Tekniset Tiedot

SM-A530F/DS (SM-A530F/DS)

Suoritin
  • Suorittimen nopeus 2,2 GHz, 1,6 GHz
  • Suorittimen tyyppi Oktaydin
Näyttö
  • Koko (päänäyttö) 142,0 mm (5,6" full rectangle) / 140,2 mm (5,5" rounded corners)
  • Tarkkuus (päänäyttö) 2220 x 1080 (FHD+)
  • Tekniikka (päänäyttö) Super AMOLED
  • Värisyvyys (päänäyttö) 16 miljoonaa
Kamera
  • Pääkameran tarkkuus 16.0 MP
  • Pääkameran aukkosuhde F1.7
  • Pääkameran automaattitarkennus Kyllä
  • Pääkameran OIS Ei
  • Etukameran tarkkuus 16.0 MP + 8.0 MP
  • Etukameran aukkosuhde F1.9, F1.9
  • Etukameran automaattitarkennus Ei
  • Etukameran OIS Ei
  • Pääkameran salama Kyllä
  • Etukameran salama Ei
  • Videotallennuksen tarkkuus FHD (1920 x 1080) @30fps
Muisti
  • RAM-muisti (Gt) 4
  • Sisäinen muisti (Gt) 32 GB
  • Käytettävissä oleva muisti (Gt)* 22,7 GB
  • Ulkoisen muistin tuki MicroSD (Jopa 512 Gt)
Verkko/verkkopalvelu
  • SIM-lukumäärä Dual SIM
  • SIM-koko Nano SIM (4FF)
  • SIM-korttipaikka SIM 1 + SIM 2 + MicorSD
  • Infra 2G GSM, 3G WCDMA, 4G LTE FDD, 4G LTE TDD
  • 2G GSM GSM 850, GSM 900, DCS1800, PCS 1900
  • 3G UMTS B1 (2100), B2 (1900), B4 (AWS), B5 (850), B8 (900)
  • 4G FDD LTE B1 (2100), B2 (1900), B3 (1800), B4 (AWS), B5 (850), B7 (2600), B8 (900), B12 (700), B13 (700), B17 (700), B18 (800), B19 (800), B20 (800), B26 (850), B28 (700), B66(AWS-3)
  • 4G TDD LTE B38 (2600), B40 (2300), B41 (2500)
Liitettävyys
  • ANT+ Kyllä
  • USB Interface USB Type-C
  • USB-versio USB 2.0
  • Paikannustekniikka GPS, Glonass, Beidou
  • Kuulokeliitäntä 3,5 mm:n stereo
  • MHL Ei
  • Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac 2.4G+5GHz, VHT80
  • Wi-Fi Direct Kyllä
  • Bluetooth-versio Bluetooth v5.0 (LE up to 2 Mbps)
  • NFC Kyllä
  • PC-synkronointi Smart Switch (PC-versio)
Käyttöjärjestelmä
Android
Yleisiä tietoja
  • Kosketusnäyttö Kosketusnäyttö
Anturit
Kiihtyvyysanturi, Barometri, Sormenjälkianturi, Gyrometri, Geomagneettinen anturi, Hall-anturi, RGB-valoanturi, Etäisyysanturi
Fyysiset ominaisuudet
  • Mitat (L x K x S, mm) 149,2 x 70,6 x 8,4
  • Paino (g) 172
Akku
  • Internet-käyttöaika (3G) (tuntia) Jopa 12
  • Internet-käyttöaika (LTE) (tuntia) Jopa 14
  • Internet-käyttöaika (Wi-Fi) (tuntia) Jopa 15
  • Videon toistoaika (tuntia) Jopa 17
  • Akun vakiokapasiteetti (mAh) 3000
  • Irrotettavissa Ei
  • Äänen toistoaika (tuntia) Jopa 43
  • Äänen toistoaika (tuntia, Always On Display Off) Jopa 64
  • Puheaika (3G WCDMA) (tuntia) Jopa 19
Ääni ja kuva
  • Videon toistomuoto MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM
  • Videotoiston tarkkuus UHD 4K (3840 x 2160), 30 fps
  • Äänen toistomuoto MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Palvelut ja sovellukset
  • Gear Tuki Gear Circle (Manager Support), Gear Fit, Gear Fit2, Gear Fit2 Pro, Gear Sport, Gear1, Gear2, Gear2 Neo, Gear S, Gear S2, Gear S3, Gear IconX, Gear VR with Controller, Gear 360 (2017)
  • S Voice -toiminto Kyllä
  • Mobiili-TV Ei

Hyödällisiä Linkkejä

Muut ohjelmistotyökalut ja palvelut

• Samsung Kies

Samsung Kies yhdistää matkapuhelimesi tietokoneeseen, joten eri laitteiden tietojen synkronointi.

• Samsung Dive

Samsung Dive -palvelun avulla VOIT etähallita puhelintasi, Jos se on kadonnut Tai varastettu.

• Samsung Members

Hanki live-tukea, vianmääritys ja vastauksia ja pidä Galaxy toiminnassa mahdollisimman hyvin

• Windows Phone 7

Smartphone, joka vaihtaa tietokoneen.

Et löydä etsimääsi? Olemme täällä auttamassa.

Verkossa

Live Chat

Maanantaista perjantaihin : 08.00-18.30
Lauantaisin : 10.00-14.30

Tällä hetkellä tukemme on ruuhkautunut. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Lähetä Meille Sähköpostia

Asiakastuellamme on tällä hetkellä tavallista pidempi vastausaika. Pyrimme vastaamaan viesteihin 5 työpäivän kuluessa

Huomioithan, että emme voi vastaanottaa huoltopyyntöjä tai suorittaa vianmääritystä sähköpostin välityksellä.

Soita

0306227515* General Support

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Tällä hetkellä on monta joka ottaa meihin yhteyttä. Vastaamme puheluusi mahdollisimman pian.

Otathan yhteyttä puhelimitse, jos tarvitset apua huollon tilaamiseen tai vianmäärityksen suorittamisessa. Huomaathan, että näissä tapauksissa sinun on pystyttävä antamaan sarjanumero sekä mallikoodi. Ilman näitä emme pysty käsittelemään huoltopyyntöä

0306227512* Kampanjatuki

Ma-pe : 8:00 – 19:00 la 10:00 – 15:00

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.

* B2B Support

Ma-pe : 8:00 – 17:00

Samsung Shop0800773177

Mikäli sinulla on kysyttävää meneillään olevista kampanjoista ystävällisesti vierailkaa: https://www.samsung.com/fi/offer/ saadaksenne lisäinfoa.