Zašto ekran osetljiv na dodir na mom Galaxy S9/S9+ uređaju ne reaguje pravilno?

Da bi se sprečio slučajni rad dok držite uređaj, ekran je namerno dizajniran tako da ne odgovara kada dodirujete ivice. Zbog toga uređaj možda neće prepoznati ulazne signale van glavnog područja ekrana osetljivog na dodir. 

Zaštita ekrana, opcionalna dodatna oprema, rukavice i vlažnost takođe mogu dovesti do toga da ekran osetljiv na dodir funkcioniše polako. 

Pobrinite se da je softver vašeg uređaja ažuriran na najnoviju verziju i ponovo pokrenite uređaj da biste uklonili sve privremene softverske greške. 

Ponovo pokretanje vašeg S9.

Ako je vaš uređaj zamrznut i ne reaguje, pritisnite i držite taster za uključivanje i taster za smanjenje zvuka istovremeno duže od 7 sekundi da biste ga ponovo pokrenuli

Zašto ekran osetljiv na dodir na mom Galaxy S9/S9+ uređaju ne reaguje pravilno?

Ako posle ponovnog pokretanja uređaja i dalje otkrijete da se uređaj ponekad zamrzava, evo nekih postupaka koje možete pokušati da ispravite ovaj simptom: 

1 Koristite meni za održavanje Galaxy S9 uređaja da biste pomogli da se optimizuje uređaj i proverite za „zlonamerni softver“.
2 Napravite mesta u memoriji.
3 Proverite ažuriranja softvera na vašem uređaju.
4 Proverite svoj uređaj u „Bezbednom režimu“.
5 Proverite svoj uređaj u „Bezbednom režimu“.

Molimo, imajte na umu: Pre nego što izvršite fabričko resetovanje podataka, nemojte da zaboravite da napravite rezervne kopije svih važnih podataka sačuvanih u uređaju.

Zahvaljujemo na povratnim informacijama