Tu smo za vas

Za sva pitanja koja imate, bilo da se radi o Samsung mobilnim uređajima, televizorima, beloj tehnici ili aktuelnim promocijama možete dobiti odgovor pozivom na broj našeg novog kontakt centra. Samsung stručnjaci očekuju vaše pozive.

Naši stručnjaci imaju veliko radno iskustvo i volju da pomognu svim korisnicima. Upoznajmo neke od Samsung stručnjaka:

Aleksandra

Aleksandra M.

Zadovoljni korisnici su njen prioritet. Voli druženje, izlaske i muziku. Skoro uvek je možete videti veselu, bez obzira na sve osmeh sa sobom nosi uvek i u svakoj prilici. Stoji na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice.

Stefan

Stefan R.

Samsung ambasador za mobilne uređaje. Višegodišnje iskustvo u rešavanju problema i nedoumica vezanih za mobilne telefone, tablete i gedžete. Voli da prati novosti iz IT sveta, sluša muziku i bindžuje serije na Netflix-u. Spreman za sva vaša pitanja!

Suzana

Suzana S.

Vedra, nasmejana i raspoložena za svako pitanje korisnika, kao i to da pruži najbolji savet. Obožava životinje i sama ima psa, sa kojim voli da provodi slobodno vreme.

Jovan

Jovan V.

Samsung ambasador za mobilne telefone. Uvek nasmejan i voljan da pomogne korisnicima oko svega. Uz sve to dobićete i vedar odgovor. Kad ne radi sa korisnicima sigurno je na nekom sportu.

Filip

Filip G.

Samsung ponosni merčendajzer. Voli svoj posao i raduje se svakom novom radnom danu. Obožava sneg od malih nogu, profesionalno vozi vejkbord i snoubord, čak je osvajao i nacionalna prvenstva. Rado će odgovoriti na sva pitanja.

Branislava Rodić

Branislava R.

Vedra, blaga, uvek nasmejana. Zahvaljujući višegodišnjem iskustvu, ima odgovore na vaša pitanja u vezi sa Samsung televizorima i belom tehnikom. Raduje se svakom novom danu i prilikama koje donosi.

Radujemo se Vašim pozivima!