Pajisja elektroshtëpiake
Mundësia e përdorimit

Pamja nga përpara e WR9900M Pamja nga përpara e WR9900M

Frigoriferi

Ekrani i Mundësisë së përdorimit

Ekrani i mundësisë së përdorimit ndihmon fëmijët dhe përdoruesit e karrocave me rrota që të përdorin Family Hub.

Ekrani i Mundësisë së përdorimit të frigoriferit Ekrani i Mundësisë së përdorimit të frigoriferit

Kalimi anash

Kontrolli kryesor gjendet anash dhe konsumatorët mund të rregullojnë lartësinë e tij.

Kalimi anash i frigoriferit Kalimi anash i frigoriferit

Madhësia e shkronjave

Nëse teksti në ekran është shumë i vogël, mund të rregulloni madhësinë e shkronjave të pajisjes tuaj.

Madhësia e shkronjave e frigoriferit Madhësia e shkronjave e frigoriferit

Shkalla e grisë/
Ngjyra negative

Shkëmbeni ngjyrat e ekranit ose kaloni tek shkalla gri për një shikim më të mirë.

Shkalla e grisë/ Ngjyra negative e frigoriferit Shkalla e grisë/ Ngjyra negative e frigoriferit

Titrat/ Audio
Përshkrimi

Titrat jepen për pothuajse të gjitha programet e TV në Mbretërinë e Bashkuar. Dialogu shfaqet në mënyrë vizive si tekst në ekranin e TV.

Titrat / Përshkrimi me audio i frigoriferit Titrat / Përshkrimi me audio i frigoriferit

Doreza e kollajtë

Doreza e kollajtë është një mënyrë e re për të hapur dyert, duke lejuar mundësinë e përdorimit të kollajtë dhe pa mundim. Krijuar për rehatinë dhe leverdinë tuaj, kjo dorezë inovative është skicuar për ta bërë hapjen e derës së rëndë të frigoriferit të ri të Samsung më të kollajtë për përdoruesit.

Doreza e kollajtë e frigoriferit Doreza e kollajtë e frigoriferit

Zilja e derës së hapur

Nëse ka një panel të komandimit brenda frigoriferit, drita brenda frigoriferit vezullon për të dhënë një zile të derës së hapur. Kjo është një veçori për të njoftuar njerëzit me vështirësi të dëgjimit.

Zilja e derës së hapur e frigoriferit Zilja e derës së hapur e frigoriferit

Makinë larëse

Shtimi i larjes

Kur sapo keni filluar larjen e rrobave, mund të jetë shumë frustruese nëse gjeni një çorape që mungon ose vini re se keni nevojë të pastroni një këmishë për të nesërmen. Por tani nuk ka nevojë të shqetësoheni nëse keni për të larë disa rroba shtesë. Dera e Shtimit të larjes të makinës larëse WR9900M të Samsung ju lejon që kollaj dhe shpejt të shtoni ndonjë artikull të harruar për t’u larë ose detergjent shtesë pasi ka filluar cikli juaj i larjes. Gjithashtu ju lejon të futni kollaj rrobat e lara me dorë që thjesht doni t’i shpëlani ose shtrydhni.

Shtimi i larjes i makinës larëse Shtimi i larjes i makinës larëse

Furrë

Dera e dyfishtë

Furra Flex Duo e Samsung ka një Derë të dyfishtë të veçantë që është e mbërthyer në mes, duke e ndarë efektivisht furrën në dy, duke lejuar mundësinë e përdorimit të pavarur të gjysmës së sipërme dhe të poshtme. Kjo ju lejon të maksimizoni përdorimin tuaj të hapësirës së plotë të furrës dhe të kurseni energji ndërsa e bëni këtë.

Dera e dyfishtë e furrës Dera e dyfishtë e furrës

Fshesë robotike

Pastrimi i pikave

Një person në karrocë mund të përdorë telekomandën për të pastruar vende me pluhur.

Pastrimi i pikave me fshesën robotike Pastrimi i pikave me fshesën robotike

Induksion

Virtual Flame Technology™

Me Virtual Flame Technology™, klientët mund të shohin nëse induksioni është ndezur ose jo dhe sa i nxehtë është.

Virtual Flame Technology e induksionit Virtual Flame Technology e induksionit

FlexZone & Disku magnetik

Duke kuptuar madhësinë e kontejnerit, është e mundshme të pakësohet përpjekja e zgjedhjes së një vatre ose korrigjimi i pozicionit të tasit, dhe disku magnetik mund të bashkohet dhe të hiqet në pjesën e sipërme të induksionit për komandimin e kollajtë të flakës.

FlexZone e induksionit & Disku magnetik FlexZone e induksionit & Disku magnetik

Të përgjithshme

Tingulli i përdorshëm
UX

Personat me vështirësi të shikimit mund t’i dallojnë veçoritë sipas shkallës së tingullit.

Tingulli i përgjithshëm i përdorshëm ux Tingulli i përgjithshëm i përdorshëm ux

SmartThings

Mund të shihni dhe të ndryshoni gjendjen e pajisjeve tuaja në çdo kohë, kudo dhe të jepni informacionin me zë për përdoruesit me vështirësi të shikimit.

General SmartThings General SmartThings