Cilësi përfshirëse e zërit

Q Soundbar dhe televizori, harmonia ideale

Q-Symphony

Q Soundbar sinkronizohet me televizorin tuaj Samsung, duke krijuar së bashku zë përfshirës. Ai kombinon dhe përforcon zërin përmes altoparlantëve të parmë, anësorë dhe të lartë të soundbar, si dhe altoparlantëve të televizorit, duke ju dhënë një nivel të ri përfshirjeje akustike që të mund ta përjetoni përmbajtjen si kurrë më parë.

* Ofrimi i këtij funksioni mund të ndryshojë në varësi të modelit të televizorit dhe të soundbar.
* Q-Symphony kërkon lidhje me kabllo me soundbar dhe televizorin që të funksionojë.

Zë cilësor nga çdo drejtim

3D Audio codec support

Eksploroni thellësitë e zërit me Dolby Atmos dhe DTS:X. Të dy së bashku ju mundësojnë të dëgjoni zërin e veçantë teksa lëviz rreth jush e sipër jush, njësoj si në botën reale.

* Ky funksion mund të ndryshojë sipas modelit.

Ju përfshijnë në zë tërheqës

Ndjeni thellësinë e zërit lëvizës

Samsung Acoustic Beam

Mos lejoni që audio juaj të qëndrojë në vend. Teknologjia Samsung Acoustic Beam kombinon dhe nxjerr zë që të duket sikur vjen pikërisht prej aty ku po ndodh veprimi në ekran.

Ekspertë në risitë e zërit

Samsung Audio Lab

Analizuar dhe akorduar nga California Audio Lab, ku teknikët tanë të zërit zbatojnë teknologjitë të avancuara akustike dhe modelet më të fundit kompjuterike për t'ju dhënë një të ekuilibruar më së miri që ju mbush dhomën.

Një grafik zëri me viza blu shfaqet mbi një sfond të zi. Secili është i veçantë Një grafik zëri me viza blu shfaqet mbi një sfond të zi. Secili është i veçantë

'"Vëmendja jonë nis te veshi i dëgjuesit mandej zgjerohet në ambientin e dëgjimit – përcjellësit (baset dhe altot), amplifikatorët dhe procesorët e sinjalit dixhital (DSP)."

* Allan Devantier, zv/drejtues i Samsung Audio Lab R&D

I thjeshtë për t’u përdorur

Gati për të dëgjuar komandën tuaj

Built-in voice assistant

Komandojeni me lehtësi muzikën tuaj, merrni informacion dhe menaxhoni ditën tuaj, pa i përdorur duart. S'ju kujtohet një titull kënge? Kërkojini Alexa të luajë diçka thjesht duke thënë ca vargje nga teksti i këngës. Pavarësisht muzikës dhe materialit që keni dëshirë për momentin, Samsung soundbar është i gatshëm t'ju dëgjojë.

* Ofrimi i këtij shërbimi mund të ndryshojë sipas rajonit, gjuhës dhe modelit të soundbar.
* Amazon, Alexa dhe të gjitha logot përkatëse janë marka tregtare të Amazon.com, Inc. ose të filialeve të saj.
* Ky shërbim që ndikon në performancën e produktit mund të ndryshohet pa njoftim.
* Përjetimi konkret i përdoruesit mund të ndryshojë.

Thjesht prekni e dëgjoni

Tap Sound

Për momentet që doni ta përjetoni muzikën tuaj një nivel më tej. Kur dëgjoni të preferuarat tuaja në telefon, thjesht prekeni për t'ia kaluar soundbar-it. Soundbar-i dridhet teksa njeh pajisjen dhe lidhet menjëherë duke luajtur këngën që po dëgjonit — por me audion fantastike të soundbar-it.

* Zëri me prekje funksionon përmes Bluetooth dhe përputhet me pajisjet portative të Samsung me Android 8.1 e lart.
Ky shërbim mund të mos ofrohet ende në çastin e blerjes së këtij produkti.

Roka se dotakne mobilnega telefona s Samsung aplikacijo za glasbo na zaslonu Soundbar zvočnika. Roka se dotakne mobilnega telefona s Samsung aplikacijo za glasbo na zaslonu Soundbar zvočnika.

Një botë zanore me një telekomandë

One Remote Control

Nuk keni nevojë për disa telekomanda. Komandoni funksione themelore të soundbar-it si p.sh. ndezja, volumi dhe madje edhe efektet zanore me anë të telekomandës së televizorit Samsung — drejt e nga televizori.

* Funksioni dhe dizajni i telekomandës mund të ndryshojnë sipas modelit të televizorit dhe rajonit.
* I përputhshëm me televizorë të zgjedhur Samsung. Kontrolloni specifikimin e televizorit Samsung.

Zgjidhni Q-series soundbar

 • Channel (Ch)

 • Up-firing speakers

 • Rear kit included

 • Wireless Surround Sound Ready

 • 3D audio codec support

 • Q-Symphony

 • Voice Assistant

 • 9.1.4
 • Mbulim i plotë
 • PO
 • N/A
 • - Dolby Atmos
  - DTS:X
 • PO
 • Alexa e integruar
 • 7.1.2
 • Mbulim i plotë
 • JO
 • PO
 • - Dolby Atmos
  - DTS:X
 • PO
 • Alexa e integruar
 • 3.1.2
 • Acoustic Beam
 • JO
 • PO
 • - Dolby Atmos
  - DTS:X
 • PO
 • Alexa e integruar
 • 3.1.2
 • Acoustic Beam
 • JO
 • PO
 • - Dolby Atmos
  - DTS:X
 • PO
 • Punon me Alexa
 • 5.1
 • Acoustic Beam
 • JO
 • PO
 • - Dolby 5.1Ch
  - DTS Virtual:X
 • PO
 • N/A

Zbuloni befasinë e QLED

Zbuloni befasinë e QLED