24" DW5500MM Lavastovilje me ekran të gjerë LED

24" DW5500MM Lavastovilje me ekran të gjerë LED

DW60M6050FS/EC

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Zgjidhni kapacitetin tuaj

Zgjidhni lloji i instalimit tuaj

 • Thjesht dhe në mënyrë intuitive monitoroni gjendjen
  Ekran i gjerë LED
 • Ngarkoni lehtësisht dhe lani në mënyrë të sigurtë lugët dhe pirunjtë
  Grila e 3-të Fleksibël
 • Përshtaten në mënyrë fleksibël me enët më të mëdha dhe më të gjera
  Rregullimi i lehtë i lartësisë
 • Kurseni lehtësisht kohë dhe energji në ngarkesë të vogël
  Gjysëm mbushje

Thjesht dhe në mënyrë intuitive monitoroni gjendjen

Ekran i gjerë LED

Gëzoni një mënyrë më të thjeshtë dhe më intuitive për të pastruar enët tuaja me një ekran të madh dhe të gjerë LED që është i lehtë për t’u lexuar. Mund të kontrolloni shpejt gjendjen, cilësimet, kohën e mbetur dhe ecurinë e ciklit në një shikim, madje edhe nga distanca. Kështu që mund të monitoroni dhe kontrolloni lehtë performancën e larjes.

Thjesht dhe në mënyrë intuitive monitoroni gjendjen Thjesht dhe në mënyrë intuitive monitoroni gjendjen

Ngarkoni lehtësisht dhe lani në mënyrë të sigurtë lugët dhe pirunjtë

Grila e 3-të Fleksibël

Një Grilë e 3-të Fleksibël ofron një hapësirë ​​të dedikuar në krye për sendet e vogla dhe të lehta, të tilla si lugë, pirunj dhe vegla. Pra, artikujt qëndrojnë të sigurtë, por edhe pastrohen tërësisht nga hedhje të fuqishme të ujit.

Ngarkoni lehtësisht dhe lani në mënyrë të sigurtë lugët dhe pirunjtë Ngarkoni lehtësisht dhe lani në mënyrë të sigurtë lugët dhe pirunjtë

Përshtaten në mënyrë fleksibël me enët më të mëdha dhe më të gjera

Rregullimi i lehtë i lartësisë

Hapësira Fleksibël e Brendshme është e rregullueshme në lartësi, kështu që rafti i sipërm mund të ngrihet lart ose poshtë me një shtesë prej 5 cm me një prekje të shkyçjes. Duke krijuar më shumë hapësirë ​​në raftin e poshtëm, mund të përshtasni madhësi dhe forma të ndryshme të enëve, duke përfshirë enë të gjata, tepsi të gjera dhe pjata me përmasa të mëdha.

Përshtaten në mënyrë fleksibël me enët më të mëdha dhe më të gjera Përshtaten në mënyrë fleksibël me enët më të mëdha dhe më të gjera

Kurseni lehtësisht kohë dhe energji në ngarkesë të vogël

Gjysëm mbushje

Kanë kaluar ditët e pritjes që pjatalarësja të jetë e plotë. Vendosja e Ngarkesës Gjysëm ju jep fleksibilitet shumë më të madh pasi ju lejon të mbushni dhe pastroni sendet vetëm në zonën e poshtme. Kështu që mund të kurseni kohë dhe energji duke kryer ngarkesa më të vogla dhe të shijoni lehtësinë e të pasurit enët e pastra në çdo kohë.

Kurseni lehtësisht kohë dhe energji në ngarkesë të vogël Kurseni lehtësisht kohë dhe energji në ngarkesë të vogël

Shpëlarje higjenike për të eliminuar bakteret

Higjena

Një opsion i Higjenës mund të aktivizohet me programe të caktuara për të patur gjithçka higjenikisht të pastër. Zgjeron shpëlarjen përfundimtare dhe rrit temperaturën e ujit në 70˚C, gjë që mundëson pastrim më të thellë dhe vret bakteret dhe mikrobet. Pra, pjatat tuaja, enët e gatimit dhe lugët e pirunjtë janë gjithmonë të sigurtë për t’u përdorur.

Shpëlarje higjenike për të eliminuar bakteret Shpëlarje higjenike për të eliminuar bakteret

Kurseni kohë me 60 minuta larje dhe tharje

Larje Ekspres (60 min)

Një opsion Larje Ekspres 60 min përgatit enët tuaja të pastra dhe të thata shumë më shpejt. Është ideale për ngarkesa më të vogla të sendeve të lehta të ndotura, të cilat nuk kanë nevojë për pastrim të vërtetë intensiv, siç janë gota, lugë e pirunj dhe pjatat e darkës, pasi do të vendosen brenda një cikli të plotë larjesh dhe tharjesh brenda vetëm 60 minutash.

Kurseni kohë me 60 minuta larje dhe tharje Kurseni kohë me 60 minuta larje dhe tharje

Specifikimet

 • Lloji instalimit E pavarur
 • Madhësia 24"
 • Ngjyra/Materiali STSS
 • Lloji i larjes Rrotulluese
 • Kapaciteti (Vendosja e sendeve) 14 P/S
 • Konsumi vjetor i ujit 2940 ℓ

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.