Dhënia është një dhuratë
që duhet ndarë

#Giftie

Në këtë sezon pushimesh, fokusohuni te dikush që e doni. Gjejini atij personi dhuratën e përkryer mes një prej ofertave të paketave tona të krijuara me kujdes, dhe dhurojini atij personi të veçantë një dhuratë që nuk do ta harrojë. Më pas regjistrojeni atë moment duke bërë një #Giftie me të.

Galaxy S8 + Gear VR me komandues | Gear 360

Dhurata që do t’i çojnë aty ku dëshirojnë

Ofrojuni atyre mundësinë të regjistrojnë, të ruajnë dhe të rijetojnë çdo moment të rëndësishëm.

Galaxy S8 Gear VR me komandues
Gear Sport

Bëni dhuratën më të mirë personale

Jepuni motivimin për të lëvizur, për të ngrënë më mirë dhe për të bërë një jetë të shëndetshme me Gear Sport.

Gear Sport
Galaxy S8 + Gear Sport + Tab S me S Pen

Dhuratat që do t’u tregojnë atyre lartësi të reja

Ofrojuni atyre mundësinë që ta sjellin stërvitjen në një nivel krejtësisht të ri me partnerët më të mirë në stërvitje.

Galaxy S8 Gear Sport Tab S
Galaxy S8 + Gear VR me komandues

Dhuratat që do të hapin botë të reja

Ofrojuni atyre mundësinë të përjetojnë një botë krejtësisht të re dhe të zhyten në çdo aventurë.

Galaxy S8 Gear VR me komandues
Galaxy S8 + Galaxy Note8

Dhurata me dizajn të bukur

Ofrojuni atyre mundësinë të bëjnë më shumë me smartfonët më të fuqishëm në botë.

Galaxy S8 Galaxy Note8

Dhurata me mundësi të pafundme