5 vjet garanci

Samsung ju ofron një garanci 5 vjeçare në blerjen e pajisjeve të zgjedhura të kuzhinës dhe televizorëve.
Shijoni sigurinë!

pajisjet e kuzhinës samsung

Pajisjet e kuzhinës

Mësoni më shumë rreth garancisë për pajisjet tona të përzgjedhura Samsung të kuzhinës

samsung tv

Televizorë

Mësoni më shumë rreth garancisë për televizorët e përzgjedhur Samsung