DeX pad (2018)

EE-M5100TBEGWW
Ngjyra E zezëE zezë

The item is in the cart.

Përvojë portative si në desktop

Infinity Display është ekran i madh, por ndonjëherë ju nevojitet të shikoni dhe të bëni më shumë. Lidhni telefonin Galaxy me DeX Pad dhe merrni një përvojë si në desktop, që të shkruani emaile, të blini dhe të bëni më shumë në një ekran edhe më të madh.

Përvojë portative si në desktop

*Rekomandohet përdorimi i kabllos origjinale HDMI dhe karikuesit të përfshirë me DeX Pad. *DeX Pad vjen me kabllo HDMI, karikues për prizë dhe kabllo të dhënash. *E disponueshme në smartfonët e përzgjedhur Samsung që punojnë me Android 8.0+.

Kompakte me konveniencë

Gjithçka që ju nevojitet është Galaxy, DeX Pad dhe një monitor për ta konfiguruar. DeX Pad ju lejon ta përdorni telefonin tuaj si fushë me prekje, në regjim vertikal dhe horizontal, duke ju dhënë lirinë të lidheni ndërkohë që jeni në lëvizje.

Kompakte me konveniencë

Argëtohuni me lojërat

Në ekranin e madh mund të bëni më shumë se sa vetëm punë dhe email, me ndihmën e DeX Pad përfitojnë nga kjo eksperiencë edhe lojërat Game Launcher. Prandaj lojërat që luani në ekranin Infinity Display mund të shijohen në një monitor të plotë.

Argëtohuni me lojërat

*DeX Pad vjen me kabllo HDMI, karikues për prizë dhe kabllo të dhënash. Aksesorët duke përfshirë monitorin shiten veç. *Regjimi i ekranit të plotë kërkon aplikacionin Game Launcher. Disponueshmëria mund të variojë sipas shtetit ose operatorit celular. *Imazhet të simuluara për qëllime ilustruese.

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.