Kapaku Hyperknit për Galaxy S9+

EF-GG965FREGWW
Ngjyra E kuqeE kuqe

The item is in the cart.

Stil sportiv

Bëhuni sportiv me kapakun Hyperknit. Është i prodhuar me material të lehtë të thurur që gjendet në veshjet sportive, që e mbron telefonin tuaj Galaxy S9+ pa e rënduar atë.

Stil sportiv

Me teksturë për komoditet

Mbajeni të palëvizshme dorezën komode të Galaxy S9+ falë profilit të hollë të këtij kapaku. Dhe thurja prej pëlhure ju lejon që ta mbani më lehtë.

Me teksturë për komoditet

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.