Kapak LED View për Galaxy S9

Kapak LED View për Galaxy S9

EF-NG960PVEGWW

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Njoftime të lehta

Përgjigjjuni një telefonate dhe merrni njoftime me ekranin shumëngjyrësh LED në kapakun LED View. Ju mund të caktoni ikona të personalizuara për kontaktet tuaja për të personalizuar pamjen e ID-së së telefonuesit.

* Kapaku LED View vjen me 54 ikona të paravendosur. Një shtesë 60 ikona me porosi mund të krijohen nga përdoruesi.

Mbajeni afër

Mbani një kartë banke ose udhëtimi të rëndësishme duke e rrëshqitur në xhepin e kartës brenda kapakut. Në këtë mënyrë gjithmonë do të dini se ku është: aty ku është edhe telefoni.

Mbrojtje e përmirësuar

Një dizajn i llojit “guaskë” ofron mbrojtje të përmirësuar për telefonin tuaj, ndërsa materiali i ri i ngjashëm me tekstilin e bën mbërthimin veçanërisht komod në dorën tuaj.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i dy telefonave Galaxy S21 Ultra 5G me kapakun Smart LED View dhe një telefon Galaxy S21+ 5G me kapakun Smart LED View të simuluar për qëllime ilustrimi.

* SmartTags ka rreze Bluetooth prej 120m. Performanca konkrete mund të ndryshojë në varësi të mjedisit ku përdoren.

* Imazh i Karikuesit me Valë në të bardhë dhe i Karikuesit me Valë Duo në të zi të simuluar për qëllime ilustrimi.