24" FHD Monitor Profesional T45

24" FHD Monitor Profesional T45

LF24T450FQRXEN

Zgjidhni madhësinë tuaj

Produktiviteti në stil

.

Produktiviteti në stil Produktiviteti në stil

Qartësi e plotë e ngjyrave

Shihni çdo inç qartë nga çdo kënd. Paneli IPS ruan gjallërinë dhe hollësitë e ngjyrave në të gjithë ekranin. Tani, ekipe të tëra mund të punojnë në mënyrë komode në ekranin e gjerë që rrit produktivitetin dhe mund të shohin tone dhe nuanca të sakta nga 178˚ përreth, pa hije ngjyrash.

Qartësi e plotë e ngjyrave Qartësi e plotë e ngjyrave

Më shumë ekran për t'u fokusuar

Dizajni pa kornizë maksimizon përqendrimin. Kapni gjithçka me vetëm një shikim në një ekran që duket pothuajse pa hapësira kur përdoret në një konfigurim me monitor të dyfishtë. Pa shpërqendrime në rrugën tuaj, kaloni nëpër seksione më të mëdha të listës suaj të detyrave gjatë kohës para ekranit.

Më shumë ekran për t'u fokusuar Më shumë ekran për t'u fokusuar

Më shumë mënyra për t’u lidhur

Një larmi inputesh sjellin një përvojë të përshtatshme kompjuterike. Me 2x porta HDMI 1.4 dhe një portë ekrani, shijoni gjithanshmërinë e aftësisë për të lidhur pajisje të shumta drejtpërdrejt në monitorin tuaj.

Më shumë mënyra për t’u lidhur Më shumë mënyra për t’u lidhur

Përshtatur për përdorimin tuaj

Dizajn superior për maksimumin e gjithanshmërisë së përditshme. Monitori me lartësi të rregullueshme kthehet, anon dhe rrotullohet që ju të shihni punën tuaj në çdo drejtim që dëshironi. Dizajni elegant dhe i pastër i shton stil enterierit të zyrës suaj dhe është i pajtueshëm me kllapë VESA për instalim të lehtë.

Përshtatur për përdorimin tuaj Përshtatur për përdorimin tuaj

Sytë e freskët arrijnë më shumë

Sytë e mbrojtur qëndrojnë të përqendruar gjatë gjithë turnit. Teknologjia e përparuar e komoditetit të syve redukton lodhjen e syve për përqendrim të rritur dhe produktivitet më të madh. Teknologjia Flicker Free heq vazhdimisht dridhjen lodhëse dhe irrituese të ekranit, ndërkohë që Eye Saver Mode minimizon dritën blu që emetohet nga ekrani.

Sytë e freskët arrijnë më shumë Sytë e freskët arrijnë më shumë

Ekran për kursimin e energjisë

Eco Saving Plus arrin ulje të konsumit të energjisë deri në 10% ndërsa ruan ende cilësinë e figurës. Ai rregullon shkëlqimin e seksioneve të zeza të ekranit ndërsa rregullon njëkohësisht vlerat e RGB, kështu që ekrani duket po aq i ndritshëm sa e mbani mend.

Ekran për kursimin e energjisë Ekran për kursimin e energjisë

Specifikimet

  • Raporti i pamjes 16:9
  • Ndriçimi (Tipik) 250 cd/㎡
  • Rezolucioni 1,920 x 1,080

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.