24" Gaming Monitor Odyssey I harkuar CFG7


LC24FG73FQUXEN
Madhësi 24"

The item is in the cart.

Me harkim dhe super i shpejtë

Me harkim dhe super i shpejtë

Lojë e pandërprerë dhe e përkryer

Lojë e pandërprerë dhe e përkryer

Ripërkufizim i përvojës së lojës

Ripërkufizim i përvojës së lojës

Harkuar për t'ju tërhequr

Harkuar për t'ju tërhequr

Samsung në Dreamhack, Dimër 2016

Samsung në Dreamhack, Dimër 2016

Me harkim dhe super i shpejtë

Koha e reagimit 1 ms (MPRT)

Duke kombinuar teknologjinë e vet të avancuar të reduktimit të turbullirës me panelin e vet superior VA, Samsung ka krijuar këtë monitor me harkim me një kohë super të shpejtë reagimi ndaj lëvizjeve në ekran prej 1 ms që ju lejon të shijoni performancë të paprecedentë loje pa turbullim të lëvizjes në të gjithë ekranin.

Me harkim dhe super i shpejtë

- Mund të ndodhin dridhje të lehta dhe FreeSync nuk mund të përdoret nëse zgjidhet regjimi më i shpejtë ose regjimi i shpejtë. - Specifika e kohës së reagimit 1 ms bazohet në testet e brendshme. Koha e reagimit mund të ndryshojë në varësi të kushteve të testimit

Lojë e pandërprerë dhe e përkryer

Shpejtësi rifreskimi prej 144 Hz

Shpejtësia e lartë e rifreskimit të ekranit prej 144 Hz minimizon vonesat në imazhe për lojë të pandërprerë, ndërsa cilësimet 60 Hz/120 Hz të lehta për përdorim ju lejojnë të optimizoni performancën e monitorit, pamjen në ekran, pa u kthyer atje çdo herë në menynë e cilësimeve të ekranit.

Lojë e pandërprerë dhe e përkryer

Ripërkufizim i përvojës së lojës

Dridhjet e ngjyrave me Quantum Dot

Duke shfrytëzuar teknologjinë Quantum Dot, monitori radikal i harkuar për lojëra i Samsung me mbulim ngjyrash rreth 125% sRGB. Tani ngjyrat janë më të plota, më të pasura dhe më të qarta, më pranë se asnjëherë më parë jetës reale, duke e bërë përvojën tuaj të lojës një aksion më pranë reales.

Ripërkufizim i përvojës së lojës

Optimizuar për çdo zhanër loje

Regjime të shumta loje

Zhvilluar në koordinim me Ekipin e Samsung Galaxy, fituesi i gjysmëfinales së LOL World Championship 2016, regjimet e ekranit të lojërave të kalibruara në fabrikë të CFG73 optimizojnë në mënyrë të jashtëzakonshme nivelet e të zezës, raportet e kontrastit, mprehtësinë dhe cilësimet e vlerave të ngjyrave për çdo zhanër loje, qoftë FPS, RTS, RPG ose AOS

Optimizuar për çdo zhanër loje

Emocionet e lojës reale

Paneli OSD

Me menunë e panelit OSD të Samsung të përshtatur në mënyrë optimale për lojtarët, ju mund të keni një pamje të plotë të cilësimeve kyçe të lojës me një shikim dhe mund të përdorni shkurtoret për të ndryshuar cilësimet ashtu siç i doni. Përfitoni nga ky fitues i Good Design Award dhe zhytuni menjëherë në lojë.

Emocionet e lojës reale

Pozicionim i saktë dhe i fortë

Rregullim lartësie

Mbajtësja e fortë vertikale e CFG73, e projektuar për lojërat më kërkuese, mund të anohet, të rrotullohet dhe t'i rregullohet lartësia, duke ju dhënë kontroll të saktë mbi mënyrën se si e poziciononi monitorin, pa kufizime të hapësirës - për të pasur avantazh në çdo kompeticion në ekran.

Pozicionim i saktë dhe i fortë

Harkuar për t'ju tërhequr

Ekrani me harkim 1800R

Ekrani me harkim 1800R lider në industri, ju tërheq në përvojën e lojës si asnjë monitor tjetër. Me regjimin Eye Saver dhe teknologjinë Flicker Free që reduktojnë lodhjen e syve, ju mund të luani me më shumë intensitet më gjatë dhe me komoditet më të lartë.

Harkuar për t'ju tërhequr

Bardhezi, tani me kontrast më të fortë

Raporti i kontrastit 3000:1

Teknologjia VA e avancuar e panelit të Samsung minimizon rrjedhjet nëpër ekran dhe në kënde, si dhe jep një raport kontrasti 3000:1 për të zezë të thellë dhe të bardhë të ndritshme në skenat më të errëta dhe më të ndritshme.

Bardhezi, tani me kontrast më të fortë

Lojë më e lehtë

AMD Freesync

Me teknologjinë AMD FreeSync ju do të shijoni lojëra më të qarta në çdo lloj aksioni. Dhe regjimi i lojës ju lejon të zgjidhni me lehtësi cilësimet e ekranit të optimizuara për zhanre të ndryshme lojërash për të mundësuar që t'i shikoni me më shumë detaje zonat më të errëta në skenat e lojës.

Lojë më e lehtë
  • 1800R Harkimi i ekranit
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 350cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3,000:1(Typ.) Statika e raportit të kontrastit
  • 1920 x 1080 Rezolucioni
  • 1(MPRT) Koha e reagimit

Si mund të stivoset

  • Me harkim dhe super i shpejtë Me harkim dhe super i shpejtë
  • Lojë e pandërprerë dhe e përkryer Lojë e pandërprerë dhe e përkryer
  • Ripërkufizim i përvojës së lojës Ripërkufizim i përvojës së lojës
  • Harkuar për t'ju tërhequr Harkuar për t'ju tërhequr

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme