49'' Gaming Monitor Odyssey I harkuar CRG9

LC49RG90SSUXEN
Ngjyra ArgjendArgjend

The item is in the cart.

Ekrani QHD i dyfishtë

QHD i dyfishtë

Kurba Super ultra e gjërë

Ekran i harkuar

HDR1000 dhe QLED

HDR

AMD Radeon FreeSync™ 2

AMD Freesync

Shikim më i gjërë. Lojë fituese

Shikim më i gjërë. Lojë fituese

Ekrani QHD i dyfishtë

Rezolucioni 5120 x 1440 i CRG9 me QHD të dyfishtë siguron një raport të shikimit super ultra të gjërë që ju lejon të shihni më shumë përmbajtje me hollësi super të mprehtë. Me hapësirën e ekranit të barasvlefshme me dy ekrane QHD 27 inç krah për krah, monitori i harkuar 49 inç jep një shikim më të gjërë për lojë fituese.

Ekrani QHD i dyfishtë

Kurba Super ultra e gjërë

Me një raport Super ultra të gjërë 32:9, CRG9 lakohet rreth fushës tuaj të shikimit për t’ju përfshirë në të gjitha veprimet e lojës në ekran.

Kurba Super ultra e gjërë

HDR1000 dhe QLED

HDR1000 lejon një ndriçim të kulmit prej 1,000 nit për një sferë me të vërtetë dinamike të lartë (përmbajtje HDR). Dhe me teknologjinë QLED të Samsung QLED që jep DCI-P3 95%‡, ngjyrat janë më të pastra, të shndritshme dhe të gjalla se kurrë.

HDR1000 dhe QLED

AMD Radeon FreeSync™ 2

Mbështetur në teknologjinë e sinkronizimit përshtatës të Teknologjisë origjinale AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR për të pakësuar ngecjen dhe grisjen e ekranit, veçoritë premium në FreeSync 2 përfshijnë lejimin e përmbajtjes HDR në ekran, vonesën e pakësuar të shfaqjes dhe Kompensimin e ulët të nivelit të kuadrit (LFC) për lojë pa mundim të patrazuar.

AMD Radeon FreeSync™ 2

Niveli i rifreskimit 120 Hz

Niveli i shpejtë i rifreskimit 120 Hz minimizon vonesën e imazhit dhe turbullimin e lëvizjes për lojën e patrazuar. Cilësimet miqësore ndaj përdoruesit 60Hz ju lejojnë të optimizoni shpejt performancën përmes shfaqjes në ekran, pa u dashur që të përdorni menunë e cilësimeve të ekranit.

Niveli i rifreskimit 120 Hz

Mbështetja me ngjyra e kufizuar në 16.7M kur përdorni frekuencën e rifreskimit të 120Hz.

Luani që të fitoni

Monitori i optimizuar për lojra është krijuar për t’ju lejuar që të luani që të fitoni. Ndizni Regjimin e Lojës për të rregulluar në çast cilësimet e kontrastit dhe të ngjyrave për çdo zhanër të lojërave, kaloni në Regjimin e vonesës së vogël të informacionit për kohë të reagimit edhe më të shpejta dhe vini në shënjestër armiqtë tuaj më saktë me shënjestrën në ekran të Pikës së synimit virtual.

Luani që të fitoni

Imazh pas imazhi

Me Imazh pas imazhi mund të lidhni dhe të shihni burimet e futjes pa pakësuar cilësinë e imazhit origjinal. Imazh pas imazhi ofron leverdi për lojrat në kompjuter. Për shembull, mund të shihni një film dhe të bëni një kërkim ndërsa luani lojën tuaj të preferuar.

Imazh pas imazhi

Rehati e syve

Regjimi i ruajtjes së syve pakëson emetimet e dritës blu që shkaktojnë lodhje dhe teknologjia Pa dridhje ndalon dridhjen shpërqëndruese të ekranit, duke ju lejuar të punoni ose luani për më gjatë me më pak lodhje të syve.

Rehati e syve

Shikimi i optimizuar

Mbajtësja që rrotullohet/anohet dhe me lartësi të rregullueshme ofron të gjithë fleksibilitetin që ju nevojitet për t’a pozicionuar ekranin për komfort maksimal. Morseta e panelit Standarte VESA gjithashtu ofron opsionin e montimit në krahë të përputhshëm me VESA.

Shikimi i optimizuar
  • 1800R Harkimi i ekranit
  • 32:9 Raporti i pamjes
  • 600cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3,000:1(Tip) Statika e raportit të kontrastit
  • 5,120 x 1,440 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme