32'' FHD Monitor i harkuar CF391

32'' FHD Monitor i harkuar CF391

LC32F391FWUXEN

Harkim më i madh i ekranit për një shikimin sa më realist

Zbuloni shikimin me të vërtetë realist të ekranit Samsung, i cili është më i harkuar se çdo ekran tjetër. Me përfshirjen e fushës suaj të shikimit si ekrani i kinemasë iMax, ekrani prej 1800R - me diametrin e tij të harkut prej 1800 mm për harkim më të mirë - krijon një fushë më të gjerë shikimi, përmirëson thellësinë e perceptimit dhe minimizon pengesat periferike që të përqendroheni më thellë në përmbajtjen që jeni duke shikuar. Për këtë arsye, qoftë kur bëhet fjalë për një film në internet, për një emision të preferuar televiziv ose për lojë emocionuese, harkimi më i madh i ekranit Samsung do të bëjë që të përqendroheni plotësisht në përmbajtjen tuaj multimediale.

The deepest screen curve for the most deeply immersive viewing experience The deepest screen curve for the most deeply immersive viewing experience

Ekrani prej 1800R dhe regjimi Eye Saver për një komoditet më të madh gjatë shikimit

• Harkimi i ekranit prej 1800R: Harkimi më i madh i ekranit prej 1800R ju ofron mundësinë që shikimi juaj të kalojë lehtë nëpër të gjithë ekranin, duke mbajtur distancë konstante gjatë shikimit. Testet klinike të kryera në repartin e Oftalmologjisë në Spitalin Universitar Kombëtar në Seul kanë vërtetuar që ai zvogëlon lodhjen e syrit te konsumatorët në krahasim me aparatet me ekran të sheshtë
• Regjimi Eye Saver: Me zvogëlimin e emetimit të dritës blu - e cila stimulon retinën më shumë se gjatësitë e valëve të ngjyrave të tjera - regjimi Eye Saver pakëson lodhjen e syrit dhe mundëson shikim më të këndshëm
• Flicker Free: Teknologjia e Samsung e quajtur Flicker Free minimizon dridhjen e ekranit që ndikon në përqendrimin dhe kështu ju mundëson të punoni dhe të argëtoheni më gjatë dhe me më shumë kënaqësi.

Ekran od 1800R i režim Eye Saver za povećani komfor pri gledanju Ekran od 1800R i režim Eye Saver za povećani komfor pri gledanju

Cilësi e përsosur e pamjes me teknologjinë e avancuar të ekranit të kompanisë Samsung

• Raporti i kontrastit 3000:1, më i miri në kategori: Teknologjia e panelit VA të kompanisë Samsung ofron raport kontrasti 3000:1 i cili mundëson ngjyra të zeza më të thella, ngjyra të bardha të jashtëzakonshme dhe ngjyra më të pasura për pamje më të qartë dhe më piktoreske
• Depërtim më i ulët i dritës: Teknologjia e ekranit të harkuar të kompanisë Samsung zvogëlon depërtimin e dritës nga skajet e ekranit që mundëson balancimin e ngjyrës së zezë përgjatë gjithë fushëpamjes

Izvrstan kvalitet slike uz naprednu tehnologiju ekrana kompanije Samsung Izvrstan kvalitet slike uz naprednu tehnologiju ekrana kompanije Samsung

Profil jashtëzakonisht i hollë dhe dizajn modern me harkim

• Panel jashtëzakonisht i hollë i harkuar: Me profilin jashtëzakonisht të hollë prej 11,9 mm - i cili është i hollë sa një stilolaps - paneli i fortë i harkuar është më shumë se dy herë më i hollë se modelet e mëparshme me ekran të harkuar
• Mbështetëse e thjeshtë rrumbullake: Mbështetësja e thjeshtë rrumbullake plotëson pamjen elegante të panelit
• Finiturë me të bardhë të shkëlqyeshme: Paneli i pasmë me të bardhë të shkëlqyeshme i jep një finiturë moderne dhe bashkëkohore

Neverovatno tanak zakrivljeni ekran i moderan, savremeni dizajn Neverovatno tanak zakrivljeni ekran i moderan, savremeni dizajn

Përvoja e përmirësuar e luajtjes me video-lojëra me Regjimin për lojë

Regjimi për lojërat momentalisht optimizon ngjyrat e ekranit dhe kontrastin për video-lojëra për t'ju mundësuar të përjetoni çdo skenë sa më shumë

Enhanced gaming experience with Game mode Enhanced gaming experience with Game mode

Tehnologija eco–saving kompanije Samsung smanjuje potrošnju energije i uticaj okruženja

• Podešavanje automatske osvetljenosti koje štedi energiju: Tehnologija eco–saving kompanije Samsung ravnomerno podešava osvetljenost ekrana na osnovu osvetljenosti crnih boja ekrana za smanjenje potrošnje energije za do 10%*
• Dvostruko ručno podešavanje osvetljenosti: Osvetljenost ekrana takođe može biti podešena ručno na 25% ili 50% ili na maksimum

Tehnologija eco–saving kompanije Samsung smanjuje potrošnju energije i uticaj okruženja Tehnologija eco–saving kompanije Samsung smanjuje potrošnju energije i uticaj okruženja

* Na osnovu unutrašnjeg testiranja

Specifikimet

  • Screen Curvature 1800R
  • Aspect Ratio 16:9
  • Brightness (Typical) 250 cd/m²
  • Contrast Ratio Static 3.000:1 (Typ.)
  • Resolution 1920 x 1080
  • Response Time 4 (GTG)

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.