27'' WQHD Odyssey Gaming Monitor CJG5

27'' WQHD Odyssey Gaming Monitor CJG5

LC27JG50QQUXEN

 • Rezolucioni WQHD
  Rezolucioni WQHD
 • Rifreskim i shpejtë 144 Hz
  Rifreskim i shpejtë 144 Hz
 • I lakuar për rehati
  Ekran i lakuar

Shihni imazhin më të madh me WQHD

.

Shihni imazhin më të madh me WQHD Shihni imazhin më të madh me WQHD

Rezolucioni WQHD

Me dendësinë e pikselit deri në 1,7 herë të Full HD, WQHD jo vetëm që jep imazhe jashtëzakonisht të detajuara, mjaft të mprehta — krijon gjithashtu një hapësirë më të gjerë pune që ju lejon të shihni më shumë nga dokumentet dhe faqet e internetit në ekran me më pak kalime dhe zmadhime.

Rezolucioni WQHD Rezolucioni WQHD

Rifreskim i shpejtë 144 Hz

Niveli i shpejtë 144 Hz i rifreskimit të ekranit ofron një skenë pa të meta, të patrazuar dhe mund të rregullohet në 60 Hz/120 Hz për performancë të optimizuar të monitorit.

Rifreskim i shpejtë 144 Hz Rifreskim i shpejtë 144 Hz

I lakuar për rehati

Kur shihni një monitor me ekran të sheshtë për një periudhë të gjatë kohe, sytë tuaj bëjnë kalime të vogla por të vazhdueshme të fokusit që çon në lodhje. Ekrani i lakuar i CJG5 lejon që sytë tuaj të ruajnë një fokus të vazhdueshëm gjatë gjithë ekranit, duke rezultuar në një përvojë shikimi më të rehatshme.

I lakuar për rehati I lakuar për rehati

Regjime të shumta të ekranit

Regjimi i lojërave i CJG5 optimizon në çast nivelet gama të të zezës, raportet e kontrastit, cilësimet e vlerave të mprehtësisë dhe ngjyrave për çdo zhanër të lojërave ose filmave.

Regjime të shumta të ekranit Regjime të shumta të ekranit

UI i stilit të lojërave

Menuja OSD në ekran ju jep një pamje të përgjithshme në çast të cilësimeve kryesore. Me këtë fitues të Çmimit Dizajn i Mirë jeni gjithnjë nën kontroll.

UI i stilit të lojërave UI i stilit të lojërave

Raporti i kontrastit 3000:1

Teknologjia e panelit VA të Samsung siguron një raport të kontrastit 3000:1 që jep të zeza më të thella, të bardha më të shkëlqyeshme dhe ngjyra më të pasura për skena më të qarta, më të gjalla të filmave dhe lojërave.

Raporti i kontrastit 3000:1 Raporti i kontrastit 3000:1

Specifikimet

 • Harkimi i ekranit 1800R
 • Raporti i pamjes 16:9
 • Ndriçimi (Tipik) 300cd/m2
 • Statika e raportit të kontrastit 3,000:1(Tip.)
 • Rezolucioni 2,560 x 1,440
 • Koha e reagimit 4(GTG)

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.