27” Monitor WQHD me nivelin e rifreskimit 144hz

27” Monitor WQHD me nivelin e rifreskimit 144hz

LS27R750QEUXEN

 • Rezolucioni WQHD
  WQHD (2560x1440)
 • Menteshë e fortë
  Lloji i mbajtëses Stand
 • HAS e nivelit zero
  HAS e nivelit zero
 • Nivel i rifreskimit 144 Hz
  Nivel i rifreskimit 144 Hz

Dizajn që kursen hapësirë

Kur nuk është në përdorim, Monitori i Hapësirës i Samsung shtyhet për të qëndruar i shtrirë ndaj një muri të pasmë dhe e lë të pastër të gjithë sipërfaqen tuaj të punës. Kur është koha për ta përdorur, thjesht tërhiqeni Monitorin e Hapësirës drejt jush dhe rregullojeni në pozicionin tuaj të preferuar të shikimit.

Dizajn që kursen hapësirë Dizajn që kursen hapësirë

Hapësirë e tryezës e shtuar

Monitori i Hapësirës i Samsung ju lejon të përdorni më shumë nga hapësira juaj e punës. Në krahasimin anë për anë në një tryezë 47.2 inç x 19.7 inç (120cm x 50cm), Monitori i Hapësirës siguron deri në 40 përqind hapësirë të sipërfaqes më të përdorshme sesa një monitor tradicional i madhësisë së barasvlershme (Samsung SD850).

Hapësirë e tryezës e shtuar Hapësirë e tryezës e shtuar

Rezolucioni WQHD

Me pothuajse 1,7 herë dendësinë e pikselit të Full HD, (rezolucioni 2560 x 1440) i Monitorit të Hapësirës WQHD 27” jo vetëm që jep imazhe jashtëzakonisht të detajuara, mjaft të mprehta, por krijon gjithashtu një hapësirë më të gjerë pune që ju lejon të shihni më shumë nga dokumentet dhe faqet e internetit në ekran me më pak kalime dhe zmadhime.

Rezolucioni WQHD Rezolucioni WQHD

Kabllo të fshehura

Mbajtësja e Monitorit të Hapësirës të Samsung fsheh mirë kabllin e saj të energjisë/HDMI Y në brazdat e fshehura për të parandaluar ngatërrimin dhe për ta mbajtur hapësirën tuaj të punës të pastër dhe pa rrëmujë.

Kabllo të fshehura Kabllo të fshehura

Dizajn elegant

Me panelin e tij të hollë që paraqet një ekran me 3 anë pa korniza, Monitori i Hapësirës të Samsung ofron një zgjidhje elegante që nuk bie në sy për çdo dekor të vendit të punës ose të shtëpisë.

Dizajn elegant Dizajn elegant

Menteshë e fortë

Mbajtësja e Monitorit të Hapësirës të Samsung përdor një menteshë të fortë që siguron performancë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Krijuar duke përdorur teknologjinë e Samsung dhe analizuar brenda për të duruar mbi 5000 lëvizje, mentesha e fortë siguron pozicionim të këndshëm dhe të saktë të ekranit çdo herë.

Menteshë e fortë Menteshë e fortë

HAS e nivelit zero

HAS (Mbajtësja me lartësi të rregullueshme) e nivelit zero e Monitorit të Hapësirës të Samsung lejon pozicionimin e thjeshtë të ekranit për rehati dhe leverdi optimale. Hapësira e rregullimit të tij më e mira në kategori lejon shikimin nga një lartësi e 8.4 inç (213 mm) mbi sipërfaqen e tryezës (ekran 27 inç) deri poshtë në nivelin e sipërfaqes.

HAS e nivelit zero HAS e nivelit zero

Nivel i rregullueshëm i syve

Monitori i Hapësirës i Samsung mund të ngrihet ose ulet shpejt dhe thjesht në lartësinë optimale të shikimit për çdo përdorues dhe çdo qëllim, duke e bërë një zgjidhje të gjithëanshme për përdorim në shtëpi ose hapësira publike, të tilla si biblioteka.

Nivel i rregullueshëm i syve Nivel i rregullueshëm i syve

Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë

PBP shfaq informacion nga dy burime në ekran në rezolucionin e tyre origjinal. PIP ju lejon të ricaktoni madhësinë e burimit të dytë deri në 25% të ekranit dhe ta poziciononi atë kudo. Dhe me softuerin Easy Setting Box të ndarjes së ekranit të Samsung, mund të rregulloni dritaret në çast për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë optimale.

Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë

Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë

PBP shfaq informacion nga dy burime në ekran në rezolucionin e tyre origjinal. PIP ju lejon të ricaktoni madhësinë e burimit të dytë deri në 25% të ekranit dhe ta poziciononi atë kudo. Dhe me softuerin Easy Setting Box të ndarjes së ekranit të Samsung, mund të rregulloni dritaret në çast për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë optimale.

Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë

Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë

PBP shfaq informacion nga dy burime në ekran në rezolucionin e tyre origjinal. PIP ju lejon të ricaktoni madhësinë e burimit të dytë deri në 25% të ekranit dhe ta poziciononi atë kudo. Dhe me softuerin Easy Setting Box të ndarjes së ekranit të Samsung, mund të rregulloni dritaret në çast për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë optimale.

Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë Kryerja e shumë detyrave në të njëjtën kohë

Instalim i lehtë

Mbajtësja e Monitorit të Hapësirës të Samsung paraqet një morsetë të përfshirë për instalim të shpejtë dhe të thjeshtë. E rregullueshme deri në 3.54 inç (90 mm), morseta lejon Monitorin e Hapësirës që të bashkohet në mënyrë të sigurt me tryeza dhe tavolina me një sferë të gjerë trashësie.

Instalim i lehtë Instalim i lehtë

Nivel i rifreskimit 144 Hz

Niveli i shpejt i rifreskimit 144 Hz i Monitorit të Hapësirës 27” siguron skena me veprim pa të meta, të patrazuar edhe në lojëra me nivele të shpejta të kuadrove. Dhe mund ta rregulloni nivelin e rifreskimit në 60 Hz/120 Hz kur është e nevojshme.

Nivel i rifreskimit 144 Hz Nivel i rifreskimit 144 Hz

Specifikimet

 • Raporti i pamjes 16:9
 • Ndriçimi (Tipik) 250cd/m2
 • Statika e raportit të kontrastit 3000:1(Typ.)
 • Rezolucioni 2,560 x 1,440
 • Koha e reagimit 4(GTG)
 • Këndi i shikimit (H/V) 178°(H)/178°(V)

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

  {{summary.altText}} {{summary.altText}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.