27" Monitor Biznesi, pa korniza. Me rezolucion WQHD.

LS27H850QFUXEN
Ngjyra blackblack

The item is in the cart.

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Shumë komoditet për sytë

Shumë komoditet për sytë

16:9

Raporti i pamjes

Ngjyra të qëndrueshme në çdo kënd shikimi

SH85 është monitori i përkryer për çdo mjedis profesionist pune. Ekrani i tij i fjalës së fundit PLS, pa korniza në të tria anët, ka një dendësi pikselësh rreth 1,7 herë më të lartë se Full HD, ku tekstet janë plotësisht të gjalla dhe të qarta kristal pa zhvendosje të ngjyrave, nga cilido kënd që ta shikoni.

Ngjyra të qëndrueshme në çdo kënd shikimi

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

Rezolucioni WQHD

Me deri në 1,7 herë dendësinë e pikselëve të Full HD, WQHD jo vetëm që transmeton imazhe jashtëzakonisht të detajuara dhe qarta, por krijon gjithashtu një hapësirë pune më të gjerë që ju lejon të shikoni më shumë dokumente dhe faqe uebi në ekran me më pak nevojë për të lëvizur apo zmadhuar.

Më shumë detaje, më shumë hapësirë

USB lloji C - Lidhje praktike

Vjen me një portë të re USB lloji C që ju jep mundësinë të transmetoni fuqi, të dhëna dhe sinjale DisplayPort mes pajisjeve me një lidhje me vetëm një kabllo.

USB lloji C - Lidhje praktike

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Kutia e cilësimit të lehtë/PBP

Me Kutinë e cilësimit të lehtë, ju mund ta ndani ekranin apo të vendosni shumë ekrane të madhësive të ndryshme në pozicione të ndryshme; funksioni i tij Picture-by-Picture ju lejon të shfaqni dalje nga dy pajisje. Ju pajis për të manovruar më mirë sfidat e efikasitetit të mjedisit të kryerjes së shumë detyrave.

Një mënyrë më e mirë për të kryer shumë detyra

Zgjeroni dhe duplikoni me Daisy Chain

Funksioni i SH85’s Daisy Chain ju lejon zgjerim dhe replikim në cilësimet me shumë monitorë me vetëm një lidhje kablloje DP. Ju mund të shfaqni përmbajtjen e tij në një monitor të dytë me të njëjtin rezolucion QHD. Komunikimet në cilësimet e konferencës bëhen shumë më të lehta me SH85.

Zgjeroni dhe duplikoni me Daisy Chain

Shumë komoditet për sytë

Regjimi i mbrojtjes së syve

Regjimi ynë i mbrojtjes së syve redukton emetimet e dritës blu që njihen se shkaktojnë dëmtim të retinës, dhe nga ana e vet ju ndihmon të minimizoni lodhjen e syve kur punoni me orë të zgjatura, duke mbajtur kështu të lartë produktivitetin tuaj. Gjithashtu, teknologjia Flicker Free ju ofron një përvojë komode shikimi.

Shumë komoditet për sytë

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik

Rrotullohet, anohet dhe mund t’i përshtatet lartësia, i gatshëm për të plotësuar nevojat e çdo skenari përdorimi. Mbështetje për montim VESA, mund të instalohet me lehtësi në mur ose me krah të veçantë. Ndërtimi i tij i elegant, por i fortë, së bashku me dizajnin e vet të pastër të pjesës së pasme, përputhet në mënyrë të përkryer me çdo hapësirë zyre apo personale.

Rritni efikasitetin tuaj ergonomik

Prodhuar me materiale ekologjike

SH85 është i ndërtuar me materiale ekologjike dhe pa PVC që përmbajnë plastikë të ricikluar, me paketën e aksesorëve të prodhuar pjesërisht me gëzhutë kallami sheqeri.

Prodhuar me materiale ekologjike
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 350cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 1000:1(Typ),600:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 2560x1440 Rezolucioni
  • 4(GTG) Koha e reagimit
  • 60Hz Shpejtësia e rifreskimit

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.