32" Monitor UHD me dizajn të ruajtjes së hapësirës

LS32R750UEUXEN
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

4K Ultra HD

UHD (3840x2160)

Dizajn elegant

Dizajn me 3 anë pa korniza

HAS e nivelit zero

HAS e nivelit zero

Menteshë e fortë

Lloji i mbajtëses Stand

Dizajn që kursen hapësirë

Kur nuk është në përdorim, Monitori i Hapësirës i Samsung shtyhet për të qëndruar i shtrirë ndaj një muri të pasmë dhe e lë të pastër të gjithë sipërfaqen tuaj të punës. Kur është koha për ta përdorur, thjesht tërhiqeni Monitorin e Hapësirës drejt jush dhe rregullojeni në pozicionin tuaj të preferuar të shikimit.

Dizajn që kursen hapësirë

Hapësirë e tryezës e shtuar

Monitori i Hapësirës i Samsung ju lejon të përdorni më shumë nga hapësira juaj e punës. Në krahasimin anë për anë në një tryezë 47.2 inç x 19.7 inç (120cm x 50cm), Monitori i Hapësirës siguron deri në 40 përqind hapësirë të sipërfaqes më të përdorshme sesa një monitor tradicional i madhësisë së barasvlershme (Samsung SD850).

Hapësirë e tryezës e shtuar

4K Ultra HD

Me 4 herë pikselët e Full HD, Monitori i Hapësirës 31.5” jep më shumë hapësirë të ekranit dhe imazhe mahnitëse të gjalla UHD. Shihni dokumentet dhe faqet e internetit me më pak kalime, punoni më rehatshëm me dritare dhe shirita të veglave të shumtë dhe gëzoni fotografitë, videot dhe lojërat tuaja me cilësi mahnitëse 4K.

4K Ultra HD

Kabllo të fshehura

Mbajtësja e Monitorit të Hapësirës të Samsung fsheh mirë kabllin e saj të energjisë/HDMI Y në brazdat e fshehura për të parandaluar ngatërrimin dhe për ta mbajtur hapësirën tuaj të punës të pastër dhe pa rrëmujë.

Kabllo të fshehura

Dizajn elegant

Me panelin e tij të hollë që paraqet një ekran me 3 anë pa korniza, Monitori i Hapësirës të Samsung ofron një zgjidhje elegante që nuk bie në sy për çdo dekor të vendit të punës ose të shtëpisë.

Dizajn elegant

HAS e nivelit zero

HAS (Mbajtësja me lartësi të rregullueshme) e nivelit zero e Monitorit të Hapësirës të Samsung lejon pozicionimin e thjeshtë të ekranit për rehati dhe leverdi optimale. Hapësira e rregullimit të tij më e mira në kategori lejon shikimin nga një lartësi e 8.4 inç (213 mm) mbi sipërfaqen e tryezës (ekran 27 inç) deri poshtë në nivelin e sipërfaqes.

HAS e nivelit zero

Menteshë e fortë

Mbajtësja e Monitorit të Hapësirës të Samsung përdor një menteshë të fortë që siguron performancë të vazhdueshme dhe të qëndrueshme. Krijuar duke përdorur teknologjinë e Samsung dhe analizuar brenda për të duruar mbi 5000 lëvizje, mentesha e fortë siguron pozicionim të këndshëm dhe të saktë të ekranit çdo herë.

Menteshë e fortë

Nivel i rregullueshëm i syve

Monitori i Hapësirës i Samsung mund të ngrihet ose ulet shpejt dhe thjesht në lartësinë optimale të shikimit për çdo përdorues dhe çdo qëllim, duke e bërë një zgjidhje të gjithëanshme për përdorim në shtëpi ose hapësira publike, të tilla si biblioteka.

Nivel i rregullueshëm i syve

Instalim i lehtë

Mbajtësja e Monitorit të Hapësirës të Samsung paraqet një morsetë të përfshirë për instalim të shpejtë dhe të thjeshtë. E rregullueshme deri në 3.54 inç (90 mm), morseta lejon Monitorin e Hapësirës që të bashkohet në mënyrë të sigurt me tryeza dhe tavolina me një sferë të gjerë trashësie.

Instalim i lehtë
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 250cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 2500:1(Tip.) Statika e raportit të kontrastit
  • 4(GTG) Koha e reagimit
  • 178°(H)/178°(V) Këndi i shikimit (H/V)

Si mund të stivoset

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme