32” UJ59 Monitor UHD

LU32J590UQUXEN
Ngjyra I ziI zi

The item is in the cart.

UHD me ekran të gjerë

Rezolucioni UHD

Një miliardë nuanca të ngjyrave

Një miliardë ngjyra

Lojëra të patrazuara

AMD Freesync

Regjimi i lojërave

Regjimi i lojërave

Më shumë pikselë. Më shumë mundësi.

Më shumë pikselë. Më shumë mundësi.

UHD me ekran të gjerë

Me 4 herë pikselët e Full HD, UJ59 31.5” jep më shumë hapësirë të ekranit dhe imazhe UHD të mahnitshme të gjalla. Kjo do të thotë se mund të shihni dokumentet dhe faqet e internetit me më pak kalime, të punoni më rehatshëm me dritare dhe shirita të veglave të shumtë dhe të gëzoni fotografitë, videot dhe lojërat me cilësi mahnitëse 4K.

UHD me ekran të gjerë

Një miliardë nuanca të ngjyrave

Duke lejuar përdorimin e një miliardë nuancave të ngjyrave, UJ59 jep imazhe jashtëzakonisht të gjalla dhe realiste. Saktësia më e madhe e tij do të thotë se ngjyrat duken më të natyrshme dhe të gjalla, duke e bërë UJ59 ideal për aplikacione të fotografive, videove dhe grafikëve.

Një miliardë nuanca të ngjyrave

Lojëra në ekran të gjerë 4K

Zbuloni lojërat 4K në ekran me të vërtetë të gjerë në monitorin UJ59 31.5”. Me 8.3 milionë pikselë që lejojnë përdorimin e një sfere më të gjerë të ngjyrave dhe japin çdo imazh me qartësi thjesht mahnitëse, UHD ju jep një shikim më të gjerë për një përvojë me të vërtetë ngazëlluese dhe përfshirëse të lojërave.

Lojëra në ekran të gjerë 4K

Lojëra të patrazuara

AMD FreeSync sinkronizon nivelin e rifreskimit të kartës së grafikëve dhe të monitorit tuaj për të pakësuar grisjen e imazhit dhe ngecjen. Dhe një Regjim i vonesës së paktë të informacionit minimizon vonesën ndërmjet mausit, tastierës ose pultit të informacionit dhe reagimit të ekranit për një përvojë të lojës pa mundim dhe të patrazuar.

Lojëra të patrazuara

Regjimi i lojërave

Regjimi i lojërave rregullon në çast kontrastin e ekranit për t’ju dhënë një avantazh gjatë lojës. Duke shtuar kontrastin në mënyrë të zgjedhshme në skena, Modaliteti i lojërave zbulon më shumë detaje në zonat e errëta për t’ju lejuar që t’i shihni armiqtë tuaj më shpejt.

Regjimi i lojërave

Përmirësim pa mundim

Teknologjia e përmirësimit UHD e Samsung përfshin analizë të sinjalit dhe shtim të detajeve që pa mundim transformojnë me përmirësim përmbajtjen SD, HD dhe Full HD në cilësi të imazhit të pothuajse të nivelit UHD.

Përmirësim pa mundim

Kryerje e shumë detyrave në të njëjtën kohë e fuqishme

Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi) (PBP) ju lejon të lidhni dy pajisje me monitorin dhe të ruani cilësinë origjinale të tyre. Dhe për kryerjen e shumë detyrave në të njëjtën kohë optimale, me Picture-by-Picture (Imazh nga imazhi) (PIP) mund të ricaktoni madhësinë e burimit të dytë deri në 25% të ekranit dhe ta poziciononi atë kudo.

Korniza të holla

Me korniza të holla të ekranit dhe me finiturën elegante të zeza mati, UJ59 qëndron në mënyrë elegante në çdo tryezë. Dhe mbajtësja e tij e formës Y siguron një pikëmbështetje të fortë dhe një shoqërim metalik të rafinuar.

Korniza të holla
  • 16:9 Raporti i pamjes
  • 3,840 x 2,160 Rezolucioni
  • 270cd/m2 Ndriçimi (Tipik)
  • 3000:1(Tip),2000:1(Min) Statika e raportit të kontrastit
  • 4(GTG) Koha e reagimit
  • 178°/178° Këndi i shikimit (H/V)

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

  • Rezolucioni UHD UHD me ekran të gjerë
  • Një miliardë ngjyra Një miliardë nuanca të ngjyrave
  • AMD Freesync Lojëra të patrazuara
  • Regjimi i lojërave Regjimi i lojërave

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

PYETJE TË MENJËHERSHME? NA LEJONI TJU NDIHMOJMË.

* Fusha është e domosdoshme

(0 / 2000)

* Jep kodin "Captcha"

* Fusha është e domosdoshme