Skaduar

Promovimi i pajisjeve shtëpiake: kompletoni interierin tuaj me pajisjet Samsung.

Me blerjen e pajisjeve të caktuara shtëpiake Samsung ju mund të kurseni deri në 33% , dhe me pajisje të caktuara fitoni edhe 5 vite garancion!

E vlefshme nga 15/05/2020 30/06/2020

Ne kalojmë shumë kohë në shtëpi, le të jetë kjo kohë e rehatshme dhe e këndshme për ne. Me prezantimin e vazhdueshëm të risive, Samsung është këtu për të përmirësuar jetën e përditshme të njerëzve dhe, me pajisjet e tij moderne, ta bëjë jetën edhe më të bukur, më të rehatshme dhe më të thjeshtë. Prandaj, shfrytëzoni mundësinë që, me një zbritje speciale deri në 33% dhe 5 vite garancion, ta bëni shtëpinë tuaj edhe më të bukur dhe të pajisni hapësirën ku qëndroni me pajisjet më moderne që janë jashtëzakonisht të dobishme, ndihmojnë në të gjitha punët e shtëpisë dhe e bëjnë jetën më të lehtë.

 

Ne duam ta bëjmë jetën e përditshme më të bukur dhe të këndshme, kështu që dita ditës zhvillojmë teknologji dhe sjellim produkte me cilësi të lartë në tregun e pajisjeve shtëpiake. Në këtë mënyrë, ne përpiqemi të justifikojmë çdo ditë besimin e klientëve dhe përdoruesve, dhe t'u ofrojmë përvojën që meritojnë.  

 

Ne e kuptojmë se kërkesat e veçanta të konsumatorëve janë gjithnjë e më të theksuara sot, ashtu që vendin tonë dizajni modern dhe vlera funksionale e produktit harmonizohen në secilën pajisje individuale. Me qasjen tonë inovative, ne kemi hyrë në një të ardhme që ka bashkuar këto dy kërkesa në një dhe ne ofrojmë një përvojë unike të përdorimit të produktit, si dhe integrimin e tij në dizajnin e secilës hapësirë.  Pra, zgjidhni pajisjet shtëpiake Samsung, bëni jetën tuaj më të mirë dhe kurseni deri në 33% në blerjen tuaj dhe me pajisje të caktuara fitoni edhe 5 vite garancion. Me këtë promovim, arrini kursime të mëdha dhe i siguroni vetes pajisje që mundësojnë një jetë më të rehatshme dhe më të qetë! 

 

Kursimi deri në 33% arrihet kur blini modele të caktuara të makinave rrobalarëse, makinave rrobatharëseve, makinave të kombinuara rrobalarëse dhe rrobatharëseve, frigoriferëve dhe pajisjeve montuese për kuzhinë (frigoriferëve, furrave, pllakave për zierje dhe enëlarëseve) në periudhën prej 15.05. deri më 30.06.2020.

 

Garancioni promovues 5-vjeçar vlen për disa frigoriferë, makina rrobalarëse, pajisje montuese për kuzhinë dhe fshesa elektrike të blera prej 15.02. deri më 30.06.2020. Më shumë informacion mund të gjenden në samsung5vitegarancion.al

 

Promovimi zgjat për një periudhë të caktuar ose deri me harxhimin e stoqeve. 


*Sasia e saktë e përqindjes së kursimit ndryshon në varësi të produktit dhe çmimit të tij në dyqanet e autorizuara të Samsung, për të cilën gjë blerësi mund të informohet në pikën e autorizuar të shitjes të Samsung.