Preklopna futrola za Galaxy Tab A 7.0 LTE

Preklopna futrola za Galaxy Tab A 7.0 LTE

EF-BT285

Shkarkimi i Manualit

Specifikimet

Preklopna futrola za Galaxy Tab A 7.0 LTE (EF-BT285)

Ngjyra
Crna
Përputhshmëria
  • Modelet e përputhshme Galaxy Tab A 7.0 LTE
Veçori të përgjithshme
  • Përmbajtja e paketimit Knjiške korice
Specifikimi fizik
  • Përmasat (GjxThxL) 112.5 x 189.5 x 14.0 mm
  • Pesha 104.4 g
Lloji
Preklopna obloga

Nuk po e gjeni atë që po kërkoni? Jemi këtu për t'ju ndihmuar.

Në Internet

Ka një numër mënyrash të ndryshme për të na kontaktuar përmes Bisedave të Drejtpërdrejta, Email-it, Twitter, Dërguesit të Mesazheve në Facebook dhe më shumë.


MËSONI MË SHUMË >

Telefononi

Bisedoni me një nga ekipi ynë i ekspertëve të përkushtuar.MËSONI MË SHUMË >

Keni nevojë për një riparim?

Pavarësisht nëse produkti juaj ka garanci apo jo, jemi këtu për t’ju ndihmuar.REZERVONI NJË RIPARIM ME NE >
GJENI NJË QENDËR TË NDIHMËS >