Kornizë e personalizueshme (VG-SCFA)

Kornizë e personalizueshme (VG-SCFA)

VG-SCFA50BWBXC

  • Kornizë e personalizueshme
  • Zgjidhni ngjyrën tuaj
  • Personalizoni stilin e kuadrit të kornizës

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Zgjidhni madhësinë tuaj

Më shumë ngjyra, më shumë stile, më shumë ju.

Kornizë e personalizueshme

The Frame ju çliron nga kufizimi me më shumë ngjyra të kuadrit dhe opsione të dizajnit të kuadrit, për të plotësuar çdo look të ri sipas shijes suaj unike.

* Imazhet dhe videot janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. * TV shitet veç. * Disponueshmëria e stileve dhe ngjyrave të kuadrit mund të ndryshojë në varësi të madhësia së TV-së dhe rajonit.

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Kuadri i kornizës mund të personalizohet me 1 nga 4 ngjyrat që përfshijnë të bardhën, ngjyrën e drurit, bojë-kafen dhe të kuqën, të cilat ofrojnë një kontrast me delikatesë ose kompletim suptil estetik, qoftë kur bëhet fjalë për përshtatje me vendndodhjen në dhome, për një model unik ngjyrash, apo për një rast të veçantë.

Modern White, Modern Teak, Modern Brown, and Beveled Brick Red, Beveled White colors are each placed behind a TV to demonstrate how they complement the onscreen image. Modern White, Modern Teak, Modern Brown, and Beveled Brick Red, Beveled White colors are each placed behind a TV to demonstrate how they complement the onscreen image.

Personalizoni stilin e kuadrit të kornizës

Kuadri i kërnizës tani vjen me dy lloje të ndryshme dizajni. Zgjidhni Llojin Modern për t'i dhënë ambientit tuaj një pamje bashkëkohore, ose zgjidhni Llojin e Pjerrët dhe shijoni pamjen e tij autentike të kornizës.

* Disponueshmëria e stileve dhe ngjyrave të kuadrit të kornizës mund të ndryshojë sipas madhësisë së televizorit dhe rajonit.

Cilindo kombinim të zgjidhni, do të duket perfekt. Në çdo dhomë. Në çdo mur.

A TV with The Frame Bezel with a beautiful painting onscreen hangs like a work of art on a wall. As the color and design of the bezel change, it fits harmoniously into the interior. A TV with The Frame Bezel with a beautiful painting onscreen hangs like a work of art on a wall. As the color and design of the bezel change, it fits harmoniously into the interior.

Kaloni në një pamje krejt të re

.

Mënyra e lehtë për t'i freskuar gjerat

Si të instalohet

Sa e lehtë është të ndërrosh një ngjyrë kuadri me një tjetër? Për shkak se kuadrot e personalizuar me ngjyra të kornizës janë magnetike, është saktësisht aq e lehtë sa mendoni të jetë.

Cilat janë madhësitë e përputhshme për Kuadrin e kornizës?

Përputhshmëria e Kuadrit të kornizës bazohet në llojin e kuadrit. Lloji modern është i pajtueshëm me gamën 43”~ 75” të televizorëve The Frame, ndërsa Lloji i pjerrët është i përshtatshëm me modelet 65” dhe 55”.

* Ju lutemi referojuni specifikimit në detaje.* Disponueshmëria e stileve dhe ngjyrave të kuadrit të kornizës mund të ndryshojë sipas madhësisë së televizorit dhe rajonit.

Specifikimet

  • Materiali Plastik
  • Produkti (Lart&Poshtë) (GjxLxTh) 1127.4 x 24.6 x 17.7 mm

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.