55"/65" Mbajtësja Samsung Tower për TV QLED, VG-SGSM11S

VG-SGSM11S/XC

The item is in the cart.

E mrekullueshme në vetvete

Mbajtësja Samsung Tower është projektuar për t’u dukur shkëlqyeshëm kudo që t’a vendosni. Ndërtimi i saj i plotë metalik përputhet me parametrat e saj, duke shtuar një pamje të shkëlqyeshme vizuale në hapësirën e sallonit tuaj. Një dizajn rrethor gjithashtu nxjerr një vështrim dhe ndjenjë të butë, megjithatë komode.

E mrekullueshme në vetvete

* Kjo mbajtëse është e disponueshme vetëm me 55"/ 65" QLED TV.

Lëviz me emocion

Me mbajtësen Samsung Tower mund t’a ktheni ekranin e televizorit me rreth 70 gradë, kështu që mund të shikoni nga kudo që ju përshtatet. Kur e ktheni atë, ndjeni tingullin dhe prekjen që mund të përjetoni me një orë përfundimi.

* Kjo mbajtëse është e disponueshme vetëm me 55"/ 65" QLED TV.

Lëviz me emocion

* Kjo mbajtëse është e disponueshme vetëm me 55"/ 65" QLED TV.

Vëmendje ndaj detajeve

Pastroni sallonin tuaj me menaxhimin e zgjuar të kabllit të Mbajtëses Samsung Tower . Nuk ka nevojë për kabllo rrëmujë përreth televizorit tuaj - mbani hapësirën tuaj të pastër me kutinë One Connect dhe Invisible Connection.

*Kabllo optike 15m shitet veç.

Vëmendje ndaj detajeve

*Kabllo optike 15m shitet veç.

I harmonizuar mirë kudo

Përmirësoni dekorin tuaj me një sërë pajisjesh shtesë për TV. Ajo është mahnitëse nga çdo kënd dhe përputhet lehtë me hapësirën tuaj të banimit.

I harmonizuar mirë kudo

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.