33" ~ 65" Mini Mbajtëse Muri WMN650M

WMN650M/XC

The item is in the cart.

Instalim i thjeshtë dhe i lehtë

Varja e TV tënd në mur sapo u bë më e lehtë. Mbajtësja e murit Samsung WMN650M është e lehtë, e sigurtë dhe e shpejtë për t'u instaluar. Me manualin e lehtë për t'u ndjekur, nuk duhet të shqetësoheni për vida të gabuara ose për incidente të tjera. Tani kaloni më shumë kohë duke shikuar TV tuaj sesa duke e vënë atë në vend.

Instalim i thjeshtë dhe i lehtë

Dizajn më i zgjuar për TV Samsung

Samsung ka krijuar një dizajn më të zgjuar të vendosjes në mur që i përshtatet një shumëllojshmërie të madhësive të ekranit dhe ngjitjeve. Mbajtvsja e murit WMN650M mund të vendoset 17mm ose 40mm nga muri, në varësi të TV tuaj dhe madhësiveë të kabllit. Pra, mos u shqetësoni për lidhjen e atyre kabllove ekstra.

Dizajn më i zgjuar për TV Samsung

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.