Rrota e The Sero VG-SCST43V

Rrota e The Sero VG-SCST43V

VG-SCST43V/XC

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Rrotat që funksionojnë në çdo kohë

Rrotat që funksionojnë në çdo kohë Rrotat që funksionojnë në çdo kohë

Përshtatje e përsosur me The Sero

Këto rrota janë bërë që të përputhen, duke goditur pikërisht akordin e duhur me elegancën moderne të The Sero.

Përshtatje e përsosur me The Sero Përshtatje e përsosur me The Sero

Lëvizje e lehtë dhe e butë

Ata bashkohen dhe shkëputen me lehtësi, në mënyrë që të mund të lëvizni the Sero-n ashtu siç dëshironi, në çdo kohë që ndjeni dëshirën.

Lëvizje e lehtë dhe e butë Lëvizje e lehtë dhe e butë

* Në dispozicion për blerje veç e veç.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.