49" M5000 Full HD TV

UE49M5002AKXXH
Madhësi 49"

The item is in the cart.

Pamje e pastër

Pamje e pastër

Theksues i gjerë ngjyrash

Theksues i gjerë ngjyrash

Cilësi imazhi në Full HD

Cilësi imazhi në Full HD

5

Seria

Eksperiencë e pasur shikimi

Eksperiencë e pasur shikimi

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Pamje e pastër

Clean View redukton zhurmën dhe interferencën, duke përmirësuar ngjyrën dhe kontrastin për pamje të pastër si kristal. Shijoni gjithçka me cilësi të rafinuar imazhi.

Pamje e pastër

Theksues i gjerë ngjyrash

Ju presin ngjyra të pasura, të ndritshme. Opsioni Wide Color Enhancer përmirëson cilësinë e imazhit dhe zbulon detajet me ngjyra ashtu siç janë konceptuar t'i shihni.

Theksues i gjerë ngjyrash

Cilësi imazhi në Full HD

Programet dhe filmat tuaj të preferuar bëhen realë. Cilësia e pasur dhe e gjallë e imazheve Full HD do ju mahnitë.

Cilësi imazhi në Full HD

* Prezantimi i pikselëve në TV ëshë skenë e simuluar për të ndihmuar klientët që ta kuptojnë.

Connect Share Movie

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin tuaj - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB.

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Connect Share Movie

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

  • 5 Seria
  • 1920 x 1080 Rezolucioni
  • Po Wide Color Enhancer (Plus)
  • 2 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.