55" FHD I harkuar Smart TV M6300

UE55M6372AUXXH
Madhësi 55"

The item is in the cart.

Pamje ultra e pastër

Pamje ultra e pastër

PurColor

PurColor

Dizajn i harkuar mbresëlënës

Dizajn i harkuar mbresëlënës

Një telekomandë e vetme

Një telekomandë e vetme

Eksperiencë e pasur shikimi

Eksperiencë e pasur shikimi

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Pamje ultra e pastër

Duke analizuar përmbajtjen origjinale me një algoritëm të përparuar, Ultra Clean View ju jep imazhe me cilësi më të lartë me më pak deformim. Shijoni një pamje të pastër.

Pamje ultra e pastër

Përforcuesi automatik i thellësisë

Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Auto Depth Enhancer rregullon nivelet e kontrastit me shumë shtresa për një ndjesi më të mirë të thellësisë.

Përforcuesi automatik i thellësisë

Micro Dimming Pro

Përjetoni ngjyra dhe detaje të sakta të hijeve. Duke e ndarë ekranin në zona, Micro Dimming Pro analizon secilën për të zezë më të thellë dhe të bardhë më të pastër.

Micro Dimming Pro

PurColor

Përfitoni një përvojë me ngjyra natyrale me Purcolor. Zhytuni në argëtimin tuaj televiziv dhe shikoni të gjitha ngjyrat e natyrës me detaje të sakta.

PurColor

Dizajn i harkuar mbresëlënës

Fitoni një përvojë më të mirë shikimi me dizajnin e harkuar. Do të ndiheni në qendër të aksionit me fushën më të gjerë të pamjes dhe distancën uniforme të shikimit.

Dizajn i harkuar mbresëlënës

Një telekomandë e vetme

Merrni kontrollin të plotë në pëllëmbën e dorës. Kontrolloni të gjitha pajisjet e lidhura me vetëm një telekomandë. Me Voice Control, asnjëherë nuk do t'ju duhet më të kaloni përmes kanaleve.

Një telekomandë e vetme

* Nevojitet anëtarësim në transmetimet Netflix.

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Smart Hub

Të gjitha mund ti shikoni në një vend. Opsioni One Depth paraqet përmbajtje të ndryshme në një ekran. Lidhuni me burime të ndryshme përmbajtjesh dhe shikoni figurat para se të hyni në përmbajtje.

Smart Hub

Zbulimi automatik

Gjeni dhe identifikoni më shpejt të gjitha pajisjet tuaja të lidhura. Samsung TV automatikisht paraqet emërtimet e pajisjeve duke ju munduar kështu zgjedhjen më të lehtë të pajisjeve.

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet HDMI kabllos.

Zbulimi automatik

* Pajisjet duhet të jenë të lidhura me One Connect nëpërmjet HDMI kabllos.

Connect Share Movie

Lidheni argëtimin dhe mediat tuaja të preferuara me televizorin tuaj - shikoni video regjistrimet, dëgjoni muzikë ose shikoni fotot nëpërmjet lidhjes USB.

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Connect Share Movie

Formatet e mbështetura përfshijnë AV1, ASF, MP3, JMPG, etj.

Lifestyle Gallery

Lifestyle gallery
  • 6 Seria
  • 1,920 × 1,080 Rezolucioni
  • 4200R Harkimi i ekranit
  • Po Wide Color Enhancer (Plus)
  • Po PurColor
  • 3 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.