50" 4K UHD Smart TV KU6072 Seria 6

UE50KU6072UXXH
Madhësi 50

The item is in the cart.

6

Seria

3,840 × 2,160

Rezolucioni

Po

PurColor

3

HDMI

Jeta në Ultra High Definition

Definimi UHD 4K i ekranit

Televizori Samsung UHD i pajisur me një numër të madh funksionesh u ofron shikuesve një eksperiencë të shkëlqyeshme nga pikëpamja e ngjyrave dhe rezolucionit. Një mori funksionesh të këtij televizori që janë parajsë e vërtetë për sytë tuaj janë purColor dhe HDR. Ç'mund të prisni? Si fillim, detaje të shfaqura më qartë dhe ngjyrë më autentike pavarësisht nga niveli i ndriçimit të ambientit. Shikoni si merr jetë televizori.

Život u ultra-visokoj definiciji

PurColor

Teknologjia PurColor u jep jetë imazhet ashtu siç natyra ka parashikuar t’i shikojmë ato. Shprehja e qartë dhe bollëku i toneve autentike do të mahnitin sytë tuaj dhe do të nxisin ndjesitë tuaja ndërsa luhen më natyrshëm dhe realisht ngjyrat e ekranit.

 PurColor
A half of screen is conventional and half is an uhd 4k screen. konvencional UHD 4K

UHD 4K

4K UHD thekson detajet më të imëta të materialit tuaj për paraqitje. Me rezolucionin prej 3840 x 2160 piksel, çdo detaj është i qartë dhe i gatshëm të fitojë shikimin tuaj. Rezolucioni, i cili është deri katër herë më i madh se ai që ofron televizori Full HD, do t'ju ofrojë pamje më të qarta, më precize me pasqyrim të përsosur të ngjyrave autentike.

A Right perspective angle of  Samsung TV with light detailed canyon onscreen image.

HDR

Ndoshta nuk e keni ditur se sa keni humbur gjatë shikimit të përditshëm para se HDR-ja të sillte ndriçimin nga errësira. Prisni imazhet me ndjeshmëri më të madhe derisa të shfaqet dhe të marrë jetë tërësisht bota e re e detajeve. Të gjitha pamjet i afrohen realitetit falë teknologjisë HDR.

Icon for UHD Upscaling

Përmirësimi i rezolucionit në UHD

Televizori Samsung UHD optimizon automatikisht përmbajtjen e përgjithshme, kështu që gjithmonë shijoni pamjen në UHD pavarësisht nga cilësia fillestare. Me përdorimin e procesit për përmirësimin e rezolucionit me 4 hapa, detajet përmirësohen, sepse hiqet zhurma. Cilësia e fituar e figurës është jashtëzakonisht e qartë dhe në përgjithësi më e mirë.

Icon for UHD Dimming

UHD Dimming

Televizori Samsung UHD përdor të gjitha avantazhet e fuqisë së përpunimit që të marrë kontrollin e plotë softuerik mbi përmirësimin e pamjes. Ekrani është i ndarë në qindra zona ku secila analizohet veçmas dhe sistemohet që të optimizohet ngjyra, ndjeshmëria dhe mprehtësia. Rezultat i tyre janë imazhet më precize dhe më të qarta.

Kërkoni më pak, kënaquni më shumë

Smart Hub

Ndizni televizorin dhe gjithçka që ju nevojitet ndodhet në ekran. Qoftë kur bëhet fjalë për filma të transmetuar, lojëra apo emisione live, kalimi nga njëra tek tjetra është i thjeshtë si ndryshimi i kanaleve. Është e lehtë, është intuitive. Dhe natyrisht, ju nevojitet vetëm një telekomandë për të gjitha.

Smart hub UI called Eden is on Samsung TV onscreen.
Icon for Smart Hub
Smart Hub

Ka aq shumë për t’u parë, shumë burime. Me Smart Hub do t’i gjeni të gjitha në një vend të vetëm menjëherë pas ndezjes së televizorit. Kalimi nga një burim në tjetrin është i lehtë, kurse sistemimi i komandave të televizorit është shumë i thjeshtë.

Icon for Smart View
Smart View

Instaloni aplikacionin Smart View në smartphone dhe kompjuterin tuaj dhe mund ta kaloni përmbajtjen nga aparati në televizorin tuaj Samsung. Nga fotografitë dhe materialet video deri te muzika, të gjitha këto janë më të mira kur shikohen në një ekran më të madh.

  • 6 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • Po PurColor
  • 3 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.