75" UHD 4K Smart TV MU6103 Seria 6

UE75MU6122KXXH

The item is in the cart.

Rezolucioni UHD

Rezolucioni UHD

PurColor

PurColor

HDR

HDR

6

Seria

Televizori i vërtetë 4K UHD

Televizori i vërtetë 4K UHD

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Rezolucioni UHD

Përjetoni detajet maksimale me katërfish rezolucion në UHD TV. Çdo gjë që shihni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Rezolucioni UHD

PurColor

Shijoni një eksperiencë me ngjyra natyrale në Purcolor. Zhytuni në argëtimin tuaj televiziv dhe shihni të gjitha ngjyrat e natyrës me detaje të mahnitshme.

PurColor

HDR

Shikoni imazhe me detaje reale. Me ndriçim më të lartë, ju do të përfitoni një përvojë të vërtetë HDR.

HDR

Zbehje UHD

Zbehja UHD e ndan ekranin në blloqe për të optimizuar ngjyrën, mprehtësinë dhe nivelet e të zezës së thellë dhe të bardhës së pastër për të arritur kontrastin perfekt.

Zbehje UHD

Dizajn elegant

I lëmuar dhe fin, ai sjell një pamje dhe ndjesi pastërtie kudo që ta vendosësh.

Dizajn elegant

Smart hub

Shikoni gjithçka në një vend të vetëm. One Depth mbledh një shumëllojshmëri përmbajtjesh për ju në një ekran të vetëm. Merrni akses të lehtë në ofrues të ndryshëm përmbajtjesh dhe shikoni pamjet paraprake përpara se t'i hapni.

Smart hub

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Lifestyle gallery

Lifestyle gallery
  • 6 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • Po PurColor
  • 3 HDMI

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.