65" UHD 4K I harkuar, Smart TV MU6303 Seria 6

UE65MU6222KXXH
Madhësi 65"

The item is in the cart.

Rezolucioni UHD

Rezolucioni UHD

HDR

HDR

Me harkim të bukur

Me harkim të bukur

6

Seria

Televizori i vërtetë 4K UHD

Televizori i vërtetë 4K UHD

* Produkti aktual mund të ndryshojë nga imazhi i treguar. Shikoni galerinë tonë të produkteve.

Rezolucioni UHD

Përjetoni detaje të gjalla me 4-fishin e rezolucionit të UHD TV. Çdo gjë që shikoni do të duket më mirë falë ngjyrave dhe ndriçimit real.

Rezolucioni UHD

PurColor

Përfitoni një përvojë me ngjyra natyrale me Purcolor. Zhytuni në argëtimin tuaj televiziv dhe shikoni të gjitha ngjyrat e natyrës me detaje të sakta.

PurColor

HDR

Shikoni imazhe me detaje reale. Me ndriçim më të lartë, ju do të përfitoni një përvojë të vërtetë HDR.

HDR

Përforcuesi automatik i thellësisë

Përjetoni një nivel tjetër të pamjes mbresëlënëse. Auto Depth Enhancer rregullon nivelet e kontrastit me shumë shtresa për një ndjesi më të mirë të thellësisë.

Përforcuesi automatik i thellësisë

Me harkim të bukur

Kënaquni me bukurinë e dizajnit të harkuar. Duke u frymëzuar nga natyra, ai personalizon elegancën e pastër, si i ndezur ashtu dhe i fikur.

Me harkim të bukur

Smart hub

Shikoni gjithçka në një vend të vetëm. One Depth mbledh një shumëllojshmëri përmbajtjesh për ju në një ekran të vetëm. Merrni akses të lehtë në ofrues të ndryshëm përmbajtjesh dhe shikoni pamjet paraprake përpara se t'i hapni.

Smart hub

Smart View

Vetëm lidheni celularin me ekranin tuaj të madh dhe gëzoni përmbajtjet tuaja të preferuara. Falë aplikacionit Smart View, mund ti kontrolloni lehtë të gjitha nëpërmjet celularit tuaj.

Smart View

Lifestyle gallery

Lifestyle gallery
  • 6 Seria
  • 3,840 × 2,160 Rezolucioni
  • 4200R Harkimi i ekranit
  • Po PurColor
  • 3 HDMI
  • 2 USB

Manuali i përdorimit dhe shkarkimet

Si mund të stivoset

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.