Huishoudtoestel Toegankelijkheid

Het vooraanzicht van de WR9900M, een wasmachine voor flexibel wassen met 3 deuren en een ergonomisch ontwerp Het vooraanzicht van de WR9900M, een wasmachine voor flexibel wassen met 3 deuren en een ergonomisch ontwerp

Koelkast

Toegankelijk scherm

Een toegankelijk scherm helpt kinderen en rolstoelgebruikers om de Family Hub te gebruiken.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

Koelkastscherm toont memo met 'Goedemorgen' Koelkastscherm toont memo met 'Goedemorgen'

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

Zijdelingse navigatie

De hoofdbediening bevindt zich aan de zijkant en gebruikers kunnen de hoogte ervan aanpassen.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

Zijdelingse navigatie koelkast geeft de hoofdbediening weer. Zijdelingse navigatie koelkast geeft de hoofdbediening weer.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

Lettergrootte

Als de tekst op het scherm te klein is, kan je de grootte van het lettertype van je toestel aanpassen.

Lettergrootte koelkastscherm van extra groot tot extra klein Lettergrootte koelkastscherm van extra groot tot extra klein

Grijswaarden/
Negatieve kleur

Zet de kleuren van het scherm om of schakel over op grijswaarden voor een betere zichtbaarheid.

De tekst-naar-spraakopties, de lettergrootte, de grijswaarden, de negatieve kleur en het toegankelijke scherm worden weergegeven onder Toegankelijkheid op het scherm. De tekst-naar-spraakopties, de lettergrootte, de grijswaarden, de negatieve kleur en het toegankelijke scherm worden weergegeven onder Toegankelijkheid op het scherm.

Ondertiteling/
audio Beschrijving

Voor bijna alle Britse tv-programma's zijn ondertitels voorzien. Een dialoog wordt visueel weergegeven als tekst op het tv-scherm.

"Kijk! Het regent niet meer en de zon schijnt. "Ik zal blij zijn als een regenboog verschijnt" wordt als tekst op het scherm weergegeven. "Kijk! Het regent niet meer en de zon schijnt. "Ik zal blij zijn als een regenboog verschijnt" wordt als tekst op het scherm weergegeven.

Easy Handle

De Easy Handle is een nieuwe manier om deuren te openen en maakt een gemakkelijke en moeiteloze toegang mogelijk. Deze innovatieve handgreep is speciaal ontworpen voor je comfort en maakt het openen van de stevige deur van de nieuwe koelkast van Samsung makkelijker voor gebruikers.

Easy Handle wordt gebruikt voor het openen van de binnenkant en de deuren Easy Handle wordt gebruikt voor het openen van de binnenkant en de deuren

Door Open Alarm

Als er een bedieningspaneel in de koelkast is, knippert het lampje in de koelkast om het deuralarm te activeren. Dit is een functie om mensen met gehoorproblemen te waarschuwen.

De koelkastdeuren staan open en er is drank, groente en diverse soorten voedsel. De koelkastdeuren staan open en er is drank, groente en diverse soorten voedsel.

Wasmachine

AddWash

Als je net de was hebt ingestoken kan het behoorlijk frustrerend zijn als je een vermiste sok vindt of je beseft dat je een proper hemd nodig hebt voor de volgende dag. Maar nu hoef je je geen zorgen te maken als je nog wat extra kleren te wassen hebt. Met de AddWash-deur van de Samsung WR9900M wasmachine kan je makkelijk en snel vergeten wasgoed of extra wasmiddel toevoegen wanneer de wascyclus al is gestart. Het laat je ook toe om gemakkelijk handwas toe te voegen die je gewoon wil spoelen of centrifugeren.

Open de innovatieve AddWash™-deur om snel iets te kunnen toevoegen tijdens het wassen Open de innovatieve AddWash™-deur om snel iets te kunnen toevoegen tijdens het wassen

Oven

Dual Door

De Samsung Flex Duo oven heeft een unieke Dual Door die zich in het midden bevindt. Hierdoor wordt de oven in tweeën gedeeld met een aparte toegang tot de bovenste en onderste helft van de oven. Op die manier kan je de ruimte van de oven maximaal benutten en tegelijkertijd energie besparen.

Dit is een Samsung dual door oven. De bovenste klep is geopend. Dit is een Samsung dual door oven. De bovenste klep is geopend.

Robotstofzuiger

Point Cleaning

Een rolstoelgebruiker kan de afstandsbediening gebruiken om vuile plekken te reinigen.

Een afstandsbediening is naar het stof gericht en een robotstofzuiger gaat naar het stof. Een afstandsbediening is naar het stof gericht en een robotstofzuiger gaat naar het stof.

Inductie

Virtual Flame Technology™

Met de Virtual Flame Technology™ kunnen klanten controleren of de inductie al dan niet aanstaat en hoe warm deze is.

Een kookpot met de virtuele vlam staat op de inductie. Een kookpot met de virtuele vlam staat op de inductie.

FlexZone & Magnetic Dial

Door het automatisch aanvoelen van de pot is het mogelijk om het selecteren van een kookpit te verminderen of het corrigeren van de positie van de pot te verminderen. En met de beweegbare magneetknop kan je de temperatuur van de kookplaat nauwkeurig regelen.

Er is een lange flexzone aan de linkerkant van de inductie. En er is een magnetische draaiknop waarmee je de instellingen van de inductie kunt regelen. Er is een lange flexzone aan de linkerkant van de inductie. En er is een magnetische draaiknop waarmee je de instellingen van de inductie kunt regelen.

Algemeen

Toegankelijkheid-geluid UX

Slechtzienden kunnen kenmerken onderscheiden met een geluidsschaal.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

De koelkast of het deuralarm met blauw signaal, de ijsmaker met AAN-teken en de condensvorming in de vriezer en de koelkast worden weergegeven. De koelkast of het deuralarm met blauw signaal, de ijsmaker met AAN-teken en de condensvorming in de vriezer en de koelkast worden weergegeven.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

SmartThings

De koelkast of het deuralarm met blauw signaal, de ijsmaker met AAN-teken en de vochtigheidsgraad in de vriezer en de koelkast worden weergegeven.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.

Een robotstofzuiger is gelinkt met met een mobiele telefoon. Op het scherm van de mobiele telefoon bevindt zich een besturingssysteem van de robotstofzuiger. Een robotstofzuiger is gelinkt met met een mobiele telefoon. Op het scherm van de mobiele telefoon bevindt zich een besturingssysteem van de robotstofzuiger.

* De afbeelding van het product kan per land verschillen.