Preklopna futrola za Galaxy J5 (2017)

Preklopna futrola za Galaxy J5 (2017)

EF-WJ530

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Preklopna futrola za Galaxy J5 (2017) (EF-WJ530)

Боја
Plava
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy J5 (2017)
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Preklopna futrola
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 147,5 x 73,3 x 13,6 mm
  • Тежина 51 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.