Futrola Alkantara za Galaxy S8+

Futrola Alkantara za Galaxy S8+

EF-XG955

Преземете го Прирачникот

Спецификации

Futrola Alkantara za Galaxy S8+ (EF-XG955)

Боја
Plava
Компатибилност
  • Компактибилни модели Galaxy S8+
Општи карактеристики
  • Содржина на пакувањето Futrola Alkantara
Физичка спецификација
  • Димензии (ШxВxД) 77,15 x 160,27 x 11,3 mm
  • Тежина 24,5 g

Не го пронајде тоа штого бараш? Тука сме да ти помогнеме.

Јавете се на

+389 2 320 7777Општа поддршка

Понеделник - Петок: 09 до 18h

* За сите барања поврзани со печатачот посетете HP website .

Поддршка лице в лице

Локации на сервисот

Дознај повеќе за тоа како може да добиеш помош лице в лице.