HW-A450 2.1ch Soundbar (2021)

HW-A450 2.1ch Soundbar (2021)

HW-A450/EN

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :
 • Samsung A series soundbar is being shown on top of a contemporary TV cabinet along with its matching subwoofer which is being displayed to the side of the TV cabinet.
  Përfshihet nënvuferi
 • Bass Boost
  Bass Boost
 • Adaptive Sound Lite
  Adaptive Sound Lite
 • A user is enjoying soundbar’s Game Mode while playing a racing game on their TV connected to soundbar and subwoofer.
  Game Mode

Përmirësoni përvojën tuaj me tingullin me basin e fuqishëm.

* Imazhet janë të simuluara dhe vetëm për qëllime ilustrimi. Specifikimet e paraqitjes, dizajnit dhe ndërfaqes grafike (GUI) që nuk ndikojnë në performancën e produktit mund të ndryshojnë pa njoftim paraprak.* Televizori shitet veç.

Zbuloni tingull më të thellë e më të pasur, si asnjëherë më parë

Përfshihet nënvuferi

Përmirësojeni edhe më shumë përvojën tuaj të dëgjimit me nënvuferin e përfshirë me Soundbar-in tuaj. Ai thekson basin për tingull të pabesueshëm që arrin nota më të thella dhe më të buta, duke ofruar audio me cilësi kinemaje me Soundbar-in tuaj.

Më shumë bas, sensacione më të mëdha

Bass Boost

Kur doni që ta ngrini basin për imersion maksimal, aktivizoni regjimin Bass Boost në Soundbar. Nënvuferi i përfshirë e çon basin e fuqishëm dhe më të thellë në nivelin tjetër, duke ju rrethuar me një gamë të plotë tingulli.

Më shumë bas, sensacione më të mëdha Më shumë bas, sensacione më të mëdha

Tingull i optimizuar për përmbajtje të ndryshme

Adaptive Sound Lite

Soundbar-i analizon automatikisht burimet tuaja të tingujve për të optimizuar pjesën audio për përmbajtjen tuaj specifike. Qoftë kur është një ndeshje sportive e zhurmshme apo një dramë me dialog të qetë, mund të keni besim se soundbar-i më i mirë do të ofrojë tinguj të qartë për shikim të optimizuar të televizorit.

Tingull i optimizuar për lojëra

Game Mode

Lidhni konsolën tuaj dhe merrni efektet fantastike zanore që prisni, menjëherë. Cilësimet e audios optimizojnë tingullin tuaj me lojën që po luani ndërsa teknologjia e anulimit të ndërprerjes bisedore largon tingujt shpërqendrues në mënyrë që të dëgjoni audio të qartë nga drejtimi i duhur për t'ju ndihmuar të fitoni avantazh.

* Vetëm televizorët e përputhshëm dhe konsolat e lojës (me Xbox One, PS4, Nintendo Switch)* Konsola e lojës shitet veç.

Një botë me tinguj me një telekomandë të vetme

One Remote Control

Nuk ju nevojiten disa telekomanda. Kontrolloni funksionet kyçe të soundbar-it si fuqia, volumi, dhe madje edhe efektet e tingullit me telekomandën e televizorit Samsung — direkt nga televizori juaj.

* Funksioni dhe dizajni i telekomandës mund të variojë sipas modelit të televizorit dhe rajonit.* E përputhshme me televizorë të caktuar Samsung. Kontrolloni specifikat e televizorit Samsung.

Më shumë tingull pa tela

Wireless Surround Sound Compatible

Wireless Surround Kit* ju lejon ta zgjeroni lehtësisht soundbar-in në një sistem me tingull rrethues pa u ngatërruar me tela**. Së bashku me soundbar-in, ju mund të krijoni një sistem kanali për një përvojë të vërtetë tingulli rrethues.

* Samsung Wireless Rear Speaker Kit shitet veç.** Moduli me valë kërkon një kordon energjie që të funksionojë dhe kabllot e altoparlantit që të lidhen me altoparlantët e pasmë.

Specifikimet

 • Numri i kanalit 2.1
 • Lloji i nën-vuferit (Aktiv / Pasiv / Me valë, I integruar) Wireless
 • Përmasat bruto (GjxLxTh): Një paketim 932.0 x 431.0 x 228.0 mm
 • Pesha bruto (Një paketim) 7.8 kg
 • Ushqyesi 0.5W
 • Konsumi i energjisë në punë (Kryesor) 25W

Suporti

Gjeni përgjigje për pyetjen që keni në lidhje me produktin

Mbёshtetje pёr produktin Shih më shumë përmbajtje
Manuali i përdorimit dhe shkarkimet
 • Manuali i përdorimit
  ANGLISHT, BULLGARISHT, KROATISHT, ÇEKISHT, DANISHT, HOLANDISHT, ESTONISHT, FINLANDISHT, FRËNGJISHT, GJERMANISHT, GREQISHT, HUNGARISHT, ITALISHT, LETONISHT, LITUANISHT, NORVEGJISHT, POLONISHT, PORTUGALISHT, RUMANISHT, SERBISHT, SLLOVAKISHT, SLLOVENISHT, SPANJISHT, SUEDISHT, TURQISHT
Shih më shumë përmbajtje

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.