In Ear Fit

Zgjidhni ngjyrën tuaj

Ngjyra :

Rehati e mbajtjes dhe tingull me cilësi të lartë

Merrni rehati të jashtëzakonshme të mbajtjes dhe një përshtatje më të qëndrueshme me mbajtëset për veshët dhe mbajtëset e krahut të In-ear-Fit të krijuara në mënyrë ergonomike. Një dizajn hibrid ju lejon të merrni më të mirën e të dy botave – duke kombinuar të gjitha avantazhet e kufjeve që minimizojnë zhurmën të llojit të kanalit dhe rehatinë e mbajtjes së kufjeve të llojit të hapur.

Tingull më i qartë, bas më i pasur

Optimizuar për përdorim me smartfonë Samsung, In-ear Fit jep tinguj më të qartë dhe më të pasur. Transmisioni dinamik 12mm ofron bas më të thellë dhe një ekuilibër më të mirë. Me shtresën e jashtme të mikrofonit të prodhuar me materiale novatore që pakësojnë erën-tingullin, mund të gëzoni telefonata me cilësi më të lartë sesa më parë me In-ear Fit.

* In-ear Fit është i përfshirë në paketën Galaxy S6/S6 edge. Mbajtëset e krahut nuk janë të përfshira.

Specifikimet

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Ngjyra : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Nga {{model.prices.monthlyPrice}} / muaj për {{model.prices.months}} muaj
ose {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Krahasoni modelet

Krahasoni me sende të ngjashme

Shikuar së fundmi

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00

Karakteristikat, specifikimet dhe paraqitjet vizive të produkteve mund të ndryshojnë.

* Imazh i kufjeve Galaxy Buds Pro i simuluar për qëllime ilustrimi.